Psihoterapija - Budi svoj

Psihoterapija

Riješite se problema i oslobodite svoje potencijale.

Niste sami. Uz pomoć psihoterapeuta mnogi naizgled nerješivi problemi, dileme i strahovi
postaju stvar prošlosti.

Psihoterapija je jedinstven odnos između stručnjaka koji pomaže i klijenta kojemu je pomoć potrebna. To je profesionalan odnos s vrlo jasnim granicama, ali opet, to je puno više od toga. Tijekom rada klijent i terapeut razvijaju dubok i intiman odnos u kojem je odgovornost za ostvarenje ciljeva psihoterapije podijeljena između te dvije osobe. Oni su zajedno u tome. Važno je da klijent ima povjerenja u terapeuta i da osjeti terapeutove snagu koje je temeljena na znanju i iskustvu- kompetenciji.

Ljudi se na psihoterapiju javljaju kada zapnu u nošenju sa životnim teškoćama (otkaz, razvod, novo zaposlenje...), kada su opterećeni teškim odnosima (sa supružnikom, roditeljima, djecom, prijateljima...), kada se ne znaju nositi s izazovima roditeljstva ili pak kada im se javljaju simptomi poput napada panike, naglih i teških promjena raspoloženja, depresivnog raspoloženja...

U našem Centru nudimo usluge individualne i grupne psihoterapije. Individualna psihoterapija je proces jedan na jedan koji traje određeno vrijeme i koja je usmjerena na ostvarenje terapijskog ugovora. Individualnu psihoterapiju radi Jelena Vrsaljko koja je certificirani psihoterapeut transkacijske analize (CTA) i učitelj i supervizor transkacijske analize (PTSTA).

Grupna psihoterapija je usmjerena na osvještavanje procesa i obrazaca koji nas sprječavaju da ostvarimo svoje potencijale i ciljeve. O njoj i njenim specifičnostima možete pročitati ovdje.

Vode ju Jelena Vrsaljko i Petra Goršić. Petra je diplomirani psiholog i specijalizant transakcijske analize u procesu certificiranja za terapeuta.

Individualna psihoterapija

  • Cijena 350,00 kn
  • Trajanje 50 minuta
  • Mogućnost supervizije preko Skype-a

Grupna psihoterapija

  • Cijena 190,00 kn
  • Trajanje 110 minuta