Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti regulira način na koji Budi svoj prikuplja, koristi, održava i objavljuje podatke prikupljene od korisnika. Ova pravila o privatnosti odnose se na sve usluge koje nudi Budi svoj.Temeljna načela opisana su na ovoj stranici.

Vanjski servisi

Budi svoj ne koristi vlastiti softver za prikupljanje i obradu osobnih podataka, nego koristi usluge određenih servisa posebne namjene. Popis servisa i način kako se koriste podaci možete naći u dodatku na kraju ove Izjave.

Identifikacijski osobni podaci

Budi svoj može prikupljati korisnikove osobne identifikacijske podatke na razne načine uključujući, ali ne ograničavajući se na posjetu web stranica, prijavu na stranici, pretplatu na newsletter, otvaranje i čitanje e-mailova te druge aktivnosti, korištenje usluga, značajki ili sredstava koja su dostupna na našim web stranicama. Korisnici mogu biti upitani za adresu e-pošte, ali mogu i anonimno posjećivati naše stranice. Budi svoj će prikupljati osobne identifikacijske informacije od korisnika samo ako korisnici dobrovoljno daju takve informacije. Korisnik uvijek može odbiti dati identifikacijske podatke, što ga može spriječiti u sudjelovanju u određenim aktivnostima na stranici.

Drugi identifikacijski podaci

Budi svoj može prikupljati druge identifikacijske podatke o korisnicima kad god su u interakciji s našom web stranicom. Ti identifikacijski podaci mogu uključivati naziv preglednika, tip računala i tehničke informacije o sredstvima koje korisnik koristi za pristup našim web stranicama kao što je operativni sustav, pružatelj internetskih usluga i druge slične informacije.

Kolačići Web preglednika (cookies)

Naša stranica može koristiti kolačiće kako bi se poboljšala kvaliteta korištenja, u svrhu prikupljanja statističkih podataka ili u marketinške svrhe. Korisnički web preglednik u svrhu vođenja raznih zapisa smješta kolačiće na tvrdom disku korisnika. Korisnik može konfigurirati web preglednik tako da ne prihvaća kolačiće ili da ga upozori kada se kolačići šalju. Ako odbijete smještanje kolačića na vaš tvrdi disk, imajte na umu da neki dijelovi stranice možda neće ispravno funkcionirati.
Potpuna izjava o kolačićima i link koji Vam daje mogućnost da uskratite upotrebu kolačića nalazi se u dodatku Izjave o privatnosti na kraju ove stranice.

Kako koristimo prikupljene informacije

Budi svoj može prikupljati i koristiti osobne podatke o korisnicima za sljedeće svrhe:

  • Da bi se poboljšala usluga korisnicima
    Informacije koje pružate pomažu nam odgovoriti na Vaše zahtjeve. Budi svoj može pratiti Vaše aktivnosti na svojim web stranicama i poslanim e-mailovima kako bi preciznije odredio koje usluge Vam može pružiti i na koji način.
  • Za prilagodbu web stranica i usluga
    Prikupljene informacije koristimo kako bismo otkrili interese korisnika i time usmjeravali svoje aktivnosti i poboljšanje usluga.
  • Za povremeno slanje e-mailova
    Možemo koristiti e-mail adresu za slanje informacija korisniku i odgovore na njegove upite, pitanja i/ili druge zahtjeve. Korisnik može primiti i poruke koje uključuju novosti i vijesti vezane uz Budi svoj, informacije o povezanim proizvodima ili uslugama itd. Ako u bilo kojem trenutku korisnik više ne želi primati poruke e-mailom, može se odjaviti od daljnjeg primanja e-maila koristeći upute koje se nalaze na dnu svakog poslanog e-maila.

Dijeljenje Vaših osobnih podataka

Mi ne prodajemo, ne trgujemo ni iznajmljujemo Vaše osobne identifikacijske podatke drugima.

Brisanje Vaših osobnih podataka

U svakom trenutku imate pravo zatražiti brisanje svih ili dijela Vaših osobnih podataka iz naših evidencija. Mi ćemo bez odgode izbrisati sve Vaše osobne podatke za koje ste tražili brisanje ako više nisu nužni u odnosu na uslugu koju ste tražili. Ukoliko su Vaši podaci za koje ste tražili brisanje potrebni za obradu usluge koju ste tražili, te ćemo podatke obrisati čim za njima prestane potreba. Brisanje podataka možete zatražiti e-mailom na adresu ivica@budisvoj.eu.

Web stranice trećih strana

Korisnici mogu na našim stranicama vidjeti oglase, poveznice ili drugi sadržaj koji se povezuje s web stranicama i uslugama naših partnera, dobavljača, oglašivača, sponzora, davatelja licence i ostalih trećih strana. Mi ne kontroliramo sadržaj ili linkove koji se pojavljuju na ovim stranicama i nismo odgovorni za sadržaj i rad tih stranica. Te se stranice ili usluge mogu mijenjati i mogu imati vlastita pravila o privatnosti. Pregledavanje i interakcija s bilo kojim tuđim web stranicama, uključujući i web stranice koje imaju link na naše web stranice, podložno je uvjetima i pravilima vlasnika tih web stranica.

Promjene u ovim Pravilima o privatnosti

Budi svoj ima diskrecijsko pravo izmjene ovih pravila privatnosti u bilo kojem trenutku. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati datum na dnu ove stranice. Preporučujemo korisnicima da često provjeravaju ažurnost ovih stranica kako bi ostali informirani o bilo kakvim promjenama. Odgovornost je korisnika da se uvidom u izjavu o privatnosti informira o njenim eventualnim promjenama.

Vaše prihvaćanje ovih uvjeta

Korištenjem web stranica centra Budi svoj prihvaćate i ova pravila. Ako se s njima ne slažete, molimo da ne koristite naše stranice. Vaše daljnje korištenje web stranica nakon objavljivanja promjena ovih pravila smatrat će se prihvaćanjem tih promjena.

Dodatak: Izjava o kolačićima