29 studenoga

Tri koraka do NLP treninga

NLP praktičarski trening u centru Budi svoj bogati je izvor znanja i vještina o funkcioniranju ljudskog uma i o komunikaciji. Kroz devet modula, devet vikend-treninga, polaznici osvještavaju vlastita ograničenja, ali i potencijale. Uče i vježbaju kako te potencijale iskoristiti za osobni rast i razvoj te kako ukloniti ograničenja. Mnogim polaznicima ovaj trening predstavlja ključnu prekretnicu u životu, što nije čudno. Trajanje programa od deset mjeseci pruža dovoljno vremena za promišljanje, vježbu, promjenu. Prava se promjena ne postiže preko noći, ali deset mjeseci je dovoljno razdoblje da život sagledamo iz nove perspektive.

Međutim, investicija u ovaj program nije mala. Uvijek si možete postaviti pitanje - hoće li mi NLP odgovarati? Hoću li iz NLP-a u svojoj promjeni dobiti vrijednost koju moram uložiti u novcu? Isplati li mi se krenuti na desetomjesečni put, a ne znam točno što ću time dobiti?

Mi u centru Budi svoj svjesni smo ovih dilema. Zato smo osmislili put bez rizika na kojem ćete upoznati NLP prije nego što upišete NLP praktičarski trening. Na tom je putu desetomjesečni trening tek treći korak. Prva dva služe tome da se upoznate s NLP tehnikama i prođete kroz iskustvo treninga prije nego što se odlučite na sam trening. Evo koji su to koraci:

miniNLP - besplatni online NLP tečaj

Jedino što ćete u ovom koraku potrošiti jest - Vaše vrijeme. Ako već niste, upišite naš miniNLP online tečaj na kojem ćete upoznati neke osnovne NLP tehnike. "Online tečaj" znači da se radi o edukacijskim materijalima koje prolazite sami, onom dinamikom koja Vam odgovara i kada Vama odgovara. Nema nikakvog pritiska rokova. Naravno, radi se o malom izboru NLP tehnika u odnosu na sve što se prolazi tijekom NLP praktičarskog treninga, ali niz praktičnih savjeta koje ćete tamo dobiti pružit će Vam odmah značajnu vrijednost zbog koje sa svakako isplati proći tečaj.
Naravno, kako god koncipirali online tečaj, on ima i jednu manu - jedno je proučavati edukacijske materijale i čitati savjete, a drugo je vježbati tehnike uz asistenciju pravog, certificiranog trenera NLP-a. Iskustvo pravog NLP treninga daleko je bogatije nego online tečaj i zato smo osmislili drugi korak u upoznavanju s NLP-em:

Radionica NLP101 - osnovne NLP tehnike

U centru Budi svoj periodično se održava radionica "NLP101 - osnovne NLP tehnike" u trajanju od 8 sati. Na ovoj radionici Kristina Bačkonja, dipl. psiholog i certificirana NLP trenerica, s polaznicima radionice trenira neke NLP tehnike. Ovo je prava prilika i mogućnost da snagu NLP-a iskusite na vlastitoj koži uz minimalnu investiciju koja Vam se može i vratiti. Cijena radionice je 650,00 kn, ali ako se odlučite upisati NLP praktičarski trening u centru Budi svoj, odobravamo Vam dodatni popust u iznosu 650,00 kn. To znači da Vam vraćamo cjelokupan iznos koji ste utrošili u radionicu! Drugim riječima, ako upišete NLP praktičarski trening, oba koraka upoznavanja s NLP-em su Vam besplatna.

Na kraju, nakon upoznavanja s tehnikama NLP-a, preostaje Vam treći, najznačajniji i najvrjedniji korak.

NLP praktičarski trening

NLP praktičarski trening u centru Budi svoj koji počinje u veljači 2019. nije običan praktičarski trening NLP-a. Dok su drugi NLP treninzi fokusirani uglavnom na poslovnu komunikaciju, mi u centru Budi svoj obogatili smo naše NLP treninge znanjima iz transakcijske analize (psihoterapijski smjer). To omogućava znatno dublji rad na sebi i fokusiranost na osobni rast i razvoj. Treninge vodi Kristina Bačkonja, diplomirana psihologinja, što jamči stručnost, sigurnu okolinu i podršku u osobnom razvoju kakvu na drugim NLP treninzima nećete naći.

Eto... to je put koji Vam nudimo. Krenite tim putem, prođite kroz miniNLP tečaj, upišite radionicu NLP101 i ako Vam iskustva budu pozitivna krenite na praktičarski trening NLP-a.

U svakom slučaju, bilo bi nam drago da nam se pridružite.


Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja je NLP trenerica centra Budi svoj i voditeljica programa "Roditelj za 21. stoljeće".


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Moglo bi Vas zanimati

Registrirajte se!

Registracijom dobivate pristup našim besplatnim online tečajevima.