Mini NLP

Online tečaj - Kratki uvid u NLP

Zanima li Vas što je NLP?

Upišite BESPLATNI online mini-tečaj NLP-a u centru Budi svoj!

Pristup online tečaju je trenutan, čim ga upišete, i potpuno besplatan. Tečaj će Vam pružiti kratak uvid u suštinu i teme NLP-a. Sigurni smo da će Vam mnoga pitanja nakon tečaja biti odgovorena i mnoge stvari jasnije. 🙂

Neurolingvističko programiranje (NLP) je kombinacija tehnika i koncepata čijim usvajanjem naša komunikacija s okolinom postaje učinkovitija. NLP nas uči razumijevanju temeljnih psiholoških motiva ljudi koji međusobno komuniciraju te načinu kako postići razumijevanje samog sebe i međusobno razumijevanje kako bismo sami ili u suradnji s drugima ostvarili ciljeve koje želimo postići.

miniNLP online tečaj pruža uvid u neke važne tehnike i koncepte NLP-a i dobra je početna točka iz koje polaznik tečaja, nakon što je usvojio ova temeljna znanja o NLP-u, može krenuti dalje u osvajanje svih znanja i vještina koje nam NLP nudi.

"Online tečaj" je novi, moderni koncept tečaja koji omogućava učenje "kod kuće". Sve lekcije, video primjeri i pojašnjenja organizirani su na web stranicama kojima pristupate prema dinamici koja Vama odgovara.

Praktičan, razumljiv i duhovit način na koji je sadržaj izložen

Odlični su primjeri iz realnog života i tečaj me ostavlja u želji za stjecanjem još znanja iz tog područja.

profile-pic
Lorena Sopić

Iznimno sam zadovoljna s tečajem.

Jako mi se svidjela kombinacija teksta i videa, super je što smo mogli neke informacije preuzeti u PDF-u, svidio mi se jako humor koji se koristio u nekoliko navrata te je odlično što smo mogli na kraju provjeriti svoje znanje. Vrhunski.

profile-pic
Lucija Cvitanović

Prezadovoljna

Pristupačno svima. Jednostavnost u objašnjavanju, bez korištenja stručnih termina ili fraza.

profile-pic
Vesna Car

Sadržaj tečaja

Uvod

 • Pretpostavke uspješnih ljudi
 • Subjektivnost vlastitog pogleda na svijet

Prepoznavanje tuđeg stanja i izgradnja komunikacije

 • Kakva je osoba pred nama?
 • Kakvi smo mi prema njoj?

Biti drugačiji (NOVO POGLAVLJE)

 • Pavlovljev refleks i sidrenje
 • Submodaliteti i premapiranje
 • Vizualni zgnječ
 • Preuokviravanje u pet koraka

Kako ostvariti ciljeve?

 • CIljevi - od postavljanja do ostvarenja
 • Postavite svoj cilj pozitivno
 • Budite što je moguće određeniji
 • Odredite dokaz ostvarenja
 • Budite u uzroku
 • Provjerite je li cilj ekologičan i vrijedan

Autorica tečaja

Jelena Vrsaljko je rođena 1973. u Zagrebu. Na Pravnom fakultetu, Studij za socijalni rad, diplomira 1997. godine.

Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru 2006. godine certificirana je za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

2015. godine polaže ispit iz transakcijske analize pri Europskoj asocijaciji transakcijskih analitičara i stječe naziv certificiranog psihoterapeuta (CTA).

2016. godine stječe naziv učitelja i supervizora transakcijske analize (PTSTA).

Tijekom posljednih 14 godina stekla je bogato iskustvo u radu s klijentima. Do danas kontinuirano sudjeluje na edukacijama iz područja psihoterapije i coachinga.

Svoje višegodišnje iskustvo vođenja treninga iz područja NLP‑a pretočila je u prvu knjigu hrvatskih autora iz tog područja “NLP—Uvod u osobni rast i razvoj“.

Članica je INHNLP-a, HNLPD-a, EATA-e i UTA-e, strukovnih udruga NLP trenera i psihoterapeuta transakcijske analize.

Direktorica je Centra za edukaciju i savjetovanje Budi svoj u okviru kojeg održava treninge iz područja transakcijske analize, NLP-a, soft skills treninge, radionice za roditelje i partnere te pruža usluge psihoterapije i savjetovanja.

Smatra da je osnova uspješnog roditeljstva, ostvarivanja u karijeri i ostvarivanja intimne veze rad na sebi, koji je osnova svih usluga koje pruža. Njena je životna misija „širenje autonomije“ te kroz svoj rad pomaže ljudima da se vrate k sebi.

Piše stručne i popularne članke za portale ordinacija.hr, roditelji.hr, klinfo.hr te tjednike i časopise Večernji list, Sensa, Story kids.

Udana je i majka male Tonke. Desetogodišnje dijete izvrstan je alibi za necenzurirano pokazivanje djeteta u sebi. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi istražujući seoska gospodarstva u okolici Zagreba i šire, isprobavajući zajedno s mužem nove recepte, ludujući i igrajući se s Tonkom…. Jako voli planirati putovanja i putovati, igrati se, čitati, gledati dobre filmove, fotografirati i “sređivati” fotografije, družiti se s prijateljima, jedriti i skijati…

Mrzi tripice, hladetinu i komarce!

Naši polaznici o Jeleni

“Super, sviđa mi se što se drži planiranog vremena i strukture, ali ipak s dovoljno fleksibilnosti, što je idealan omjer i kombinacija.”

Nataša

“Za Jelenu mogu reći da se vidi da živi TA i kroz radionicu je prenijela dio svoje strasti i na mene. Stručna, zanimljiva, jednostavna, topla i predivna.”

Nena Franić

“Simpatična, draga i staložena predavačica koja izvrsno zna prenijeti znanje, objasniti i zainteresirati sudionike kroz primjere sa smješkom koji doprinosi atmosferi (i prekrasnom kosom ? ).”

Irma Sopić