Mini NLP

Online tečaj - Kratki uvid u NLP

Zanima li Vas što je NLP?

Upišite BESPLATNI online mini-tečaj NLP-a u centru Budi svoj!

Pristup online tečaju je trenutan, čim ga upišete, i potpuno besplatan. Tečaj će Vam pružiti kratak uvid u suštinu i teme NLP-a. Sigurni smo da će Vam mnoga pitanja nakon tečaja biti odgovorena i mnoge stvari jasnije. 🙂

Neurolingvističko programiranje (NLP) je kombinacija tehnika i koncepata čijim usvajanjem naša komunikacija s okolinom postaje učinkovitija. NLP nas uči razumijevanju temeljnih psiholoških motiva ljudi koji međusobno komuniciraju te načinu kako postići razumijevanje samog sebe i međusobno razumijevanje kako bismo sami ili u suradnji s drugima ostvarili ciljeve koje želimo postići.

miniNLP online tečaj pruža uvid u neke važne tehnike i koncepte NLP-a i dobra je početna točka iz koje polaznik tečaja, nakon što je usvojio ova temeljna znanja o NLP-u, može krenuti dalje u osvajanje svih znanja i vještina koje nam NLP nudi.

"Online tečaj" je novi, moderni koncept tečaja koji omogućava učenje "kod kuće". Sve lekcije, video primjeri i pojašnjenja organizirani su na web stranicama kojima pristupate prema dinamici koja Vama odgovara.

profile-pic
Anđela

Korisno!

Za iznimno kratko vrijeme dobila sam vrlo dobar uvid u značenje i mogućnosti NLP-a. Definitivno ste me uspjeli zaineresirati i potaknuti na daljnje istraživanje.

profile-pic
Anita Radman

Svidjelo mi se i vrlo je korisno

Posebno su mi se svidjeli primjeri jer šturo navođenje definicija ne bi dovelo do ovakvog razumijevanja sadržaja.

profile-pic
Martina Orman-Škoro

Poučno, zanimljivo, prilagođeno svakome

Poštovani, tečaj je jako koristan. Pobuđuje pozitivne emocije i djeluje umirujuće. Svakom sljedećom rečenicom i svakim primjerom, osjećam kao da se mirim s određenim dijelom sebe. Ne odbacujem, nego ga prihvaćam, što je prvi korak u mijenjaju.

profile-pic
Tanja

Odlično!

Sve je detaljno i jasno razrađeno, imala sam osjećaj da sam na pravom predavanju!:)

profile-pic
Lucija Cvitanović

Iznimno sam zadovoljna s tečajem.

Jako mi se svidjela kombinacija teksta i videa, super je što smo mogli neke informacije preuzeti u PDF-u, svidio mi se jako humor koji se koristio u nekoliko navrata te je odlično što smo mogli na kraju provjeriti svoje znanje. Vrhunski.

profile-pic
Davor Labaš

Tečaj me motivirao da krenem nekim putevima koje prije nisam uočavao.

Pohvaljujem konkretnost i strukturiranost informacija. "Sendvič" koji je nužan da bi osoba čula konstruktivnu kritiku mi se jako svidio, jedva čekam da ga isprobam!

profile-pic
Silvija Trnski

Tečaj koji te izbaci iz zone komfora

Tečaj potiče na razmišljanje i bavljenje tvojim unutarnjim ja. Testna pitanja dobro su postavljena s više mogućih odgovora. U svakom slučaju preporuka mojim prijateljima.

profile-pic
Roberta Verebeš

Iako bazično vrlo edukativno i korisno

Bogato konkretnim i jednostavnim primjerima, jako jednostavno za shvatiti.

profile-pic
Vesna Car

Prezadovoljna

Pristupačno svima. Jednostavnost u objašnjavanju, bez korištenja stručnih termina ili fraza.

profile-pic
Suzana Videk

Neopisivo 🙂

Obzirom da osnovne teorije NLP-a već znam, prakticiram ih i pročitala sam par knjiga na istu temu, bilo mi je zgodno već "naučenu" informaciju sagledati iz druge perspektive, možda i jednostavnije i logičnije... AHA MOMENT 🙂

profile-pic
Maja Mušura Malatestinić

Odličan uvod u NLP

Sviđa mi se konciznost "lekcija" pisanih jednostavnim jezikom uz odlične primjere (bilo tekst ili video). Ovakav tečaj bih preporučila ne samo prijateljima već bih ga, makar u nekom jednostavnom/ kratkom obliku, uvela kao obavezan u radnim kolektivima.

profile-pic
Darinka Zebec

Korisne informacije za bolji život svake osobe i svih oko njih.

Najbolje da edukacija počne što ranije u životu.Imali bi zadovoljnije društvo psihički i ekonomski.

profile-pic
Nataša Guvo

Motivirajuće

Podsjetio me na neke davno naučene tehnike, a na koje sam s vremenom zaboravila. Posebno mi se svidjela jednostavnost i primjeri iz svakodnevnog života

profile-pic
Lorena Sopić

Praktičan, razumljiv i duhovit način na koji je sadržaj izložen

Odlični su primjeri iz realnog života i tečaj me ostavlja u želji za stjecanjem još znanja iz tog područja.

profile-pic
Lidija Vinter

Poučno i inspirativno

Posebno su mi se svidjele tri stvari: Mogućnost da uvidim da prema drugima često reagiram subjektivno i nelogično - iz svoje mape; Mogućnost da si osvijestim da drugi u određenim situacijama ne reagiraju zločesto niti im ja trebam zamjerati - nego iz svojih mentalnih mapa, tj. iz onoga s čime raspolažu; Činjenica da je moguće promijeniti štetnu naviku tako da je poistovjetimo s nečim što nam se nije svidjelo (video o čokoladnim keksima:)
Vrlo koristan mini-tečaj za one koji žele raditi na sebi, možda treba samo malo pojednostavniti stručne izraze ili uz njih dodati u zagradi pojašnjen izraz. Generalno gledano jako dobra ideja i jako korisno za one koji žele aktivno raditi na sebi i osvijestiti negativne obrasce ponašanja.

profile-pic
Tea Juričić

Zanimljivo, poučno, pristupačno, novo iskustvo

Cijeli koncept online tečaja - jednostavnost, pristupačnost, sadržaji poput članaka i videa, navođenje primjera, balansirana doza sadržaja u vidu dovoljno za zainteresirati i motivirati, a opet ne previše da se ne može savladati, ...

profile-pic
Danijela Čelić

Pitko, jednostavno i primamljivo.

Posebno su mi se svidjeli videi koji su kreativno i smišljeno objašnjavali sve izrečeno.

profile-pic
Jana Radić

Na kratak i jasan način upoznaje s postavkama NLP-a

Odlično je što su načela kvalitetne komunikacije i postavljanja ciljeva potkrijepljena svakodnevnim primjerima, na taj način lakše je shvatiti o čemu se radi, osvijestiti vlastite obrasce ponašanja i sl. Posebno mi se svidio dio o životu u uzroku te načelo da ciljeve treba postaviti u pozitivnom obliku.

profile-pic
Kristina Kajinić

Jednostavan, razumljiv i jasan prikaz primjenjivosti NLP tehnika u stvarnom životu.

Svidjela mi se jednostavnost u objašnjavanju koncepata. Svidjelo mi se kako su podijeljene lekcije. Praktični primjeri u lekcijama su dobro došli za utvrđivanje pročitanog. U ovom trenutku, lekcije o postavljanju ciljeva će mi jako dobro doći u osobnom životu, na više područja.

profile-pic
Vesna Bošković

U potpunosti zadovoljna 🙂

Jednostavno, svima razumljivo s kombinacijom teksta i videa koji održavaju stalnu pažnju. Mnoštvo primjera iz svakodnevnog života koji omogućavaju ljudima da povežu naučeno te im olakšavaju smišljanje vlastitog primjera. Primjenjivo za početak osobnog rasta i razvoja i shvaćanja drugih oko nas. Izvrsno.

profile-pic
Dubravka Granulić

Izvrsno iskustvo

Sve je odlično objašnjeno. Naročito su dobri i jasni primjeri (kratke priče) iz kojih na konkretnom primjeru možemo prepoznati sadržaj i primijeniti ga u nekoj osobnoj situaciji.

profile-pic
Iva Zajec

Iznenađena sam.

Odličan spoj suvremene psihologije, teorija dr. Glassera, teorija i praktičnih vježbi dr. Slavinskog i ne mogu se sjetiti koga još prepoznajem. (Sjetit ću se čim prestanem misliti.) Ima još tehnika koje bih trebala uvježbati. Sjajno uokvireno i korisno.

profile-pic
Elvira Ahmetovic

Tečaj za koji vrijedi odvojiti vrijeme.

S obzirom da ovo nije moj prvi susret s NLP-om izuzetno sam zadovoljna s lekcijama. Gradivo je kratko, jasno i sažeto pojašnjeno. Izuzetno je dobro što ste ubacili video primjere. Odlično ste pojasnili kongruentnost i reframing. Pronašla sam se u dosta vaših ličnih primjera koje ste navodili. Počet ću da koristim vašu izjavu: " Ne tapkam ja u mjestu, nego se pripremam za sljedeći korak!".:-)

profile-pic
Zrinka Metikoš

Ovo iskustvo pobudilo je moju inspiraciju za daljnjim usavršavanjem

Jako dobro objašnjeno uz primjere.

profile-pic
Matija Đurasek

Kratko, jasno i iznimno korisno iskustvo

U kratkom vremenu usvojila sam puno novih termina i načina pristupanja u pojedinim situacijama. Svakodnevno ih imam na umu i nastojim ih primijeniti u pojedinim životnim situacijama.

profile-pic
Elizabeta Glasnović

Ulaz u jedan novi svijet razmišljanja i rješavanja problema u komunikaciji.

Sviđa mi se stil tečaja i njegova teoretska povezanost sa praktičnim dijelom života.

Sadržaj tečaja

Uvod

 • Pretpostavke uspješnih ljudi
 • Subjektivnost vlastitog pogleda na svijet

Prepoznavanje tuđeg stanja i izgradnja komunikacije

 • Kakva je osoba pred nama?
 • Kakvi smo mi prema njoj?

Biti drugačiji (NOVO POGLAVLJE)

 • Pavlovljev refleks i sidrenje
 • Submodaliteti i premapiranje
 • Vizualni zgnječ
 • Preuokviravanje u pet koraka

Kako ostvariti ciljeve?

 • CIljevi - od postavljanja do ostvarenja
 • Postavite svoj cilj pozitivno
 • Budite što je moguće određeniji
 • Odredite dokaz ostvarenja
 • Budite u uzroku
 • Provjerite je li cilj ekologičan i vrijedan

Autorica tečaja

Jelena Vrsaljko je rođena 1973. u Zagrebu. Na Pravnom fakultetu, Studij za socijalni rad, diplomira 1997. godine.

Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru 2006. godine certificirana je za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

2015. godine polaže ispit iz transakcijske analize pri Europskoj asocijaciji transakcijskih analitičara i stječe naziv certificiranog psihoterapeuta (CTA).

2016. godine stječe naziv učitelja i supervizora transakcijske analize (PTSTA).

Tijekom posljednih 14 godina stekla je bogato iskustvo u radu s klijentima. Do danas kontinuirano sudjeluje na edukacijama iz područja psihoterapije i coachinga.

Svoje višegodišnje iskustvo vođenja treninga iz područja NLP‑a pretočila je u prvu knjigu hrvatskih autora iz tog područja “NLP—Uvod u osobni rast i razvoj“.

Članica je INHNLP-a, HNLPD-a, EATA-e i UTA-e, strukovnih udruga NLP trenera i psihoterapeuta transakcijske analize.

Direktorica je Centra za edukaciju i savjetovanje Budi svoj u okviru kojeg održava treninge iz područja transakcijske analize, NLP-a, soft skills treninge, radionice za roditelje i partnere te pruža usluge psihoterapije i savjetovanja.

Smatra da je osnova uspješnog roditeljstva, ostvarivanja u karijeri i ostvarivanja intimne veze rad na sebi, koji je osnova svih usluga koje pruža. Njena je životna misija „širenje autonomije“ te kroz svoj rad pomaže ljudima da se vrate k sebi.

Piše stručne i popularne članke za portale ordinacija.hr, roditelji.hr, klinfo.hr te tjednike i časopise Večernji list, Sensa, Story kids.

Udana je i majka male Tonke. Desetogodišnje dijete izvrstan je alibi za necenzurirano pokazivanje djeteta u sebi. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi istražujući seoska gospodarstva u okolici Zagreba i šire, isprobavajući zajedno s mužem nove recepte, ludujući i igrajući se s Tonkom…. Jako voli planirati putovanja i putovati, igrati se, čitati, gledati dobre filmove, fotografirati i “sređivati” fotografije, družiti se s prijateljima, jedriti i skijati…

Mrzi tripice, hladetinu i komarce!

Naši polaznici o Jeleni

“Super, sviđa mi se što se drži planiranog vremena i strukture, ali ipak s dovoljno fleksibilnosti, što je idealan omjer i kombinacija.”

Nataša

“Za Jelenu mogu reći da se vidi da živi TA i kroz radionicu je prenijela dio svoje strasti i na mene. Stručna, zanimljiva, jednostavna, topla i predivna.”

Nena Franić

“Simpatična, draga i staložena predavačica koja izvrsno zna prenijeti znanje, objasniti i zainteresirati sudionike kroz primjere sa smješkom koji doprinosi atmosferi (i prekrasnom kosom ? ).”

Irma Sopić