NLP101 - osnovne NLP tehnike

Osjetite snagu NLP tehhnika na ONLINE radionici.

Upisi su trenutno zatvoreni. Ako ga još niste upisali, preporučujemo Vam online tečaj MiniNLP.

Želite saznati što je NLP i kako funkcionira u praksi?

Završili ste miniNLP online tečaj i sada želite više od teorije?

Niste sigurni je li NLP pravi izbor za Vas?

Upišite se na dvodnevnu ONLINE radionicu

NLP101!

"NLP 101 - osnovne NLP tehnike"  je dvodnevna online radionica - uvod u neurolingvističko programiranje (NLP). Namijenjena je svima koje zanima što je NLP i kako različite tehnike iz tog područja mogu utjecati na promjenu ili stabilizaciju neželjenog stanja.

NLP je nastao na temelju modeliranja tri psihoterapijska pristupa: kibernetike, obiteljsko sistemske psihoterapije i hipnoze te su njegove tehnike izuzetno duboke i smislene. Trening vodi Kristina Bačkonja dipl. psihologinja, NLP trenerica i polaznica edukacije iz psihoterapijskog pravca transakcijske analize što doprinosi dubljem pristupu našoj osobnosti.

Za NLP 101, kao i praktičarski trening NLP-a ne trebate imati nikakvo određeno prethodno obrazovanje, nisu važne godine niti životno iskustvo. Dobro su došli svi koji žele raditi na sebi, koji se žele obrazovati u smjeru NLP trenera ili jednostavno oni koje zanima što je NLP.

Važna napomena: Svi koji odluče upisati NLP praktičarski trening u centru Budi svoj, a završili su NLP101 radionicu, imaju popust na NLP praktičarski trening u iznosu cijene ove radonice!

Na radionici NLP 101 baviti ćemo se ciljevima. Odlučili smo ih obraditi detaljno, sveobuhvatno i drugačije. Na radionici ćemo predstaviti:

  • potrebne uvjete da bismo ciljeve ostvarili,  
  • NLP tehniku postavljanja ciljeva,
  • različite pristupe pohranjivanja ciljeva, te
  • moguće prepreke u ostvarivanju ciljeva; od okoline do identiteta.

Imate pitanja?

Javite nam se e-mailom ili nazovite na broj +385 91 520 0005.

Vrijeme održavanja radionice

Radionica se održava u srijedu i četvrtak 14. i 15 10. 2020. od 17 do 20:30 sati.

Ukupno trajanje radionice je 7 sati.

Odmah po upisu radionice dobit ćete upute na koji način se pridružiti radionici.

Broj polaznika je ograničen na 12, stoga požurite s upisom!

Upisi su trenutno zatvoreni. Ako ga još niste upisali, preporučujemo Vam online tečaj MiniNLP.

Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja svoju urođenu empatiju uspješno je kombinirala sa studijem psihologije što je rezultiralo kombinacijom stručnosti i urođenih predispozicija. 2013. godine je na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Arizoni Kristina certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.


U Budi svoj vodi treninge NLP-a koji su specifični po tome što je Kristina psiholog i što svakoj NLP tehnici daje još jednu dimenziju. Osim toga vodi i program "Roditelj za 21. stoljeće", razne specijalizirane radionice te se bavi savjetodavnim radom s roditeljima.

Kristina surađuje sa portalima: www.klinfo.hr, www.ordinacija.hr, za koje piše stručne članke i odgovara na pitanja njihovih čitatelja. Osim navedenog, surađuje sa dnevnim i mjesečnim novinama te daje komentare za lokalne i nacionalne radio i TV postaje.

Slobodno vrijeme provodi smišljajući kako i kada bi mogla uloviti malo slobodnog vremena samo za sebe 🙂 Trenutno većinu vremena provodi sa svojom kćerkom koju obožava a tu i tamo hvata vrijeme za čitanje (ako vas u tramvaju ne vidi i ne čuje, nije nepristojna nego je sigurno zadubljena u knjigu - onu pravu s listovima, ne na tabletu). Voli prirodu i duge šetnje. Poslije duge šetnje voli i dobro pojesti. Zapravo uvijek voli dobro pojesti (iako se to ne vidi). Jako voli životinje, posebno pse. Voli dizajn interijera a silom prilike naučila je žbukati i gletati pa osim stručnih psiholoških tema s njom uvijek možete popričati i o onim građevinskim.