NLP101 - osnovne NLP tehnike

Osjetite snagu NLP tehhnika na ONLINE radionici.

14. i 15 10. 2020. od 17 do 20:30 sati

Želite saznati što je NLP i kako funkcionira u praksi?

Završili ste miniNLP online tečaj i sada želite više od teorije?

Niste sigurni je li NLP pravi izbor za Vas?

Upišite se na dvodnevnu ONLINE radionicu

NLP101!

"NLP 101 - osnovne NLP tehnike"  je dvodnevna online radionica - uvod u neurolingvističko programiranje (NLP). Namijenjena je svima koje zanima što je NLP i kako različite tehnike iz tog područja mogu utjecati na promjenu ili stabilizaciju neželjenog stanja.

NLP je nastao na temelju modeliranja tri psihoterapijska pristupa: kibernetike, obiteljsko sistemske psihoterapije i hipnoze te su njegove tehnike izuzetno duboke i smislene. Trening vodi Kristina Bačkonja dipl. psihologinja, NLP trenerica i polaznica edukacije iz psihoterapijskog pravca transakcijske analize što doprinosi dubljem pristupu našoj osobnosti.

Za NLP 101, kao i praktičarski trening NLP-a ne trebate imati nikakvo određeno prethodno obrazovanje, nisu važne godine niti životno iskustvo. Dobro su došli svi koji žele raditi na sebi, koji se žele obrazovati u smjeru NLP trenera ili jednostavno oni koje zanima što je NLP.

Važna napomena: Svi koji odluče upisati NLP praktičarski trening u centru Budi svoj, a završili su NLP101 radionicu, imaju popust na NLP praktičarski trening u iznosu cijene ove radonice!

Na radionici NLP 101 baviti ćemo se ciljevima. Odlučili smo ih obraditi detaljno, sveobuhvatno i drugačije. Na radionici ćemo predstaviti:

  • potrebne uvjete da bismo ciljeve ostvarili,  
  • NLP tehniku postavljanja ciljeva,
  • različite pristupe pohranjivanja ciljeva, te
  • moguće prepreke u ostvarivanju ciljeva; od okoline do identiteta.

Imate pitanja?

Javite nam se e-mailom ili nazovite na broj +385 91 520 0005.

Vrijeme održavanja radionice

Radionica se održava u srijedu i četvrtak 14. i 15 10. 2020. od 17 do 20:30 sati.

Ukupno trajanje radionice je 7 sati.

Odmah po upisu radionice dobit ćete upute na koji način se pridružiti radionici.

Broj polaznika je ograničen na 12, stoga požurite s upisom!

Vaša trenerica

Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja, dipl. psiholog, NLP trenerica

Kristina je svoju urođenu empatiju uspješno kombinirala sa studijem psihologije što je rezultiralo kombinacijom stručnosti i urođenih predispozicija. 2013. godine je na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Arizoni Kristina certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.


U Budi svoj vodi treninge NLP-a koji su specifični po tome što je Kristina psiholog i što svakoj NLP tehnici daje još jednu dimenziju. Osim toga vodi i program "Roditelj za 21. stoljeće", razne specijalizirane radionice te se bavi savjetodavnim radom s roditeljima.

Kristina surađuje sa portalima: www.klinfo.hr, www.ordinacija.hr, za koje piše stručne članke i odgovara na pitanja njihovih čitatelja. Osim navedenog, surađuje sa dnevnim i mjesečnim novinama te daje komentare za lokalne i nacionalne radio i TV postaje.

Slobodno vrijeme provodi smišljajući kako i kada bi mogla uloviti malo slobodnog vremena samo za sebe 🙂 Trenutno većinu vremena provodi sa svojom kćerkom koju obožava a tu i tamo hvata vrijeme za čitanje (ako vas u tramvaju ne vidi i ne čuje, nije nepristojna nego je sigurno zadubljena u knjigu - onu pravu s listovima, ne na tabletu). Voli prirodu i duge šetnje. Poslije duge šetnje voli i dobro pojesti. Zapravo uvijek voli dobro pojesti (iako se to ne vidi). Jako voli životinje, posebno pse. Voli dizajn interijera a silom prilike naučila je žbukati i gletati pa osim stručnih psiholoških tema s njom uvijek možete popričati i o onim građevinskim.