NLP ONLINE praktičarski trening

Savladajte praktične vještine u radu s ljudima i u svakodnevnoj komunikaciji.

Sva mjesta su popunjena!

Želite savladati praktične vještine u radu s ljudima?

Znate da možete puno više i da ste puno više od onoga što jeste, ali ne znate kako biste to realizirali?

Ponekad pomislite da vam treba promjena?

Ako ste na neko od ovih pitanja odgovorili s “Da”, pridružite nam se na

ONLINE Praktičarskom treningu NLP-a

Imate pitanja?

Javite nam se e-mailom ili nazovite na broj +385 91 520 0005.

Zašto upisati NLP ONLINE praktičarski trening baš kod nas?

Osobni i profesionalni razvoj

Dok su NLP treninzi uobičajeno fokusirani na komunikaciju u poslovnom okruženju, naš je NLP trening obogaćen dodatnim sadržajima kojima polaznike potičemo na rad na sebi i korištenje NLP tehnika u svakodnevnom životu i profesionalnom radu s ljudima (savjetnici, psihoterapeuti, coachevi, HR manageri...) s ciljem općeg poboljšanja komunikacije s okolinom i razumijevanja tuđih i osobnih razloga zbog čega ta komunikacija može biti nekvalitetna.

ONLINE edukacijski materijali

Svaki polaznik dobiva pristup online materijalima – repozitoriju znanja o NLP-u koji se s vremenom nadopunjava. Pristup tim materijalima nije vremenski ograničen, što znači da i nakon završetka treninga polaznik dobiva dodatnu vrijednost – novosti i promjene u svijetu NLP-a koje ugrađujemo u te materijale.

Stručnost trenera

Trening vodi Kristina Bačkonja, diplomirani psiholog, certificirana NLP trenerica s dugogodišnjom praksom vođenja NLP praktičarskih i majstorskih treninga, što je samo po sebi jamstvo stručnosti osobe koja Vas podučava.

ONLINE treninzi

Online treninzi imaju jasne prednosti u odnosu na treninge uživo. Treninzima prisustvujete iz udobnosti svog doma, što znači da svi troškovi i vrijeme utrošeni na put do mjesta održavanja treninga otpadaju. Trening je moguće pohađati iz bilo kojeg kutka planeta, ne morate nužno stanovati u blizini mjesta održavanja treninga.

Što drugi kažu o nama?

Jako sam zadovoljna.

Pomoću NLP tehnika osvijestila sam svoje resurse i odlučila dopustiti promjenama da uđu u moj život i pokrenu ga u onom smjeru koji želim. Lakše komuniciram s ljudima, naučila sam poštivati različitosti i otvoriti se novim iskustvima i saznanjima. Postala sam odlučnija i čvršća osoba koja ima jasno zacrtane svoje ciljeve. Svatko tko želi poboljšati svoje komunikacijske vještine, ukloniti iz svog života uvjerenja koja ograničavaju, postići zadane ciljeve, trebao bi upisati NLP i izvući ono najbolje iz sebe. NLP me naučio da sam ja ta koja je odgovorna za svoja stanja, svoje uspjehe i da je sve moguće. 🙂

Oduševljena sam i drago mi je da sam upoznala tako divnu i vedru osobu kao što je Kristina. Divim se energičnosti i entuzijazmu kojim prenosi svoja znanja i životna iskustva. Bolju trenericu nisam mogla imati. Iako su treninzi bili grupni, Kristina za svakoga ima poseban individualni pristup i puno mi je pomogla da pronađem bolju verziju sebe. Uz Kristinu sam naučila da mogu kreirati život po svojoj mjeri i da je svaki cilj ostvariv. Nema odustajanja, samo naprijed.

Dora Petrović

Odlična edukacija, instant primjenjiva u životu!

Odlična voditeljica, odlična grupa, divno smo se družili i učili istovremeno! Izvrsna voditeljica, ništa ne bih drugačije. Puno konkretnih primjera koji su pomogli razumijevanje. Vrlo stručna, topla, vlada materijom, vidi se iskustvo u vođenju grupe.

Anna Maria Librić

Edukacija je ispunila sva moja očekivanja i više od toga.

Svima bih preporučila ovu edukaciju. Dobila sam tako puno: znanje, vještine, tehnike, a ponajviše sam radila na sebi i svome samopoštovanju. Kroz edukaciju sam shvatila da mogu puno više, nego što mislim da mogu. Naučila sam više o sebi, svojim nesvjesnim strahovima i uvjerenjima koja me koče i ograničavaju. Tehnike su mi pomogle u privatnom i poslovnom životu.

Upoznala sam divne ljude, a prije svega divnu voditeljicu koja je uvijek imala razumijevanja za sve naše potrebe.

Sve pohvala i preporuke!

Sve pohvale i za voditeljicu. Kristina je divna kao osoba i kao predavač. Puna znanja i iskustva. U svakoj radionici smo puno toga naučili. Atmosfera je bila opuštena, a odnos topao. Od Kristine sam jako puno naučila. Naučila sam vjerovati u sebe, pokušati i uspjeti, ne odustajati. Puno je utjecala na razvoj moga samopoštovanja i da vjerujem u sebe.

Naučila me kako slomiti dasku, a bila sam uvjerena da ja to ne mogu.

Draga Kristina, još jednom hvala ti na svemu! ♡

Anja Radaković

Savršeno iskustvo!

Novi pogled u život, svijet, ljude, sebe samu. Već od prvog susreta s tečajem NLP-a ništa više nije (bilo) isto kao prije, a nakon gotovo godinu dana plovidba svakodnevicom je tek samo novi izazov u kojem nema gubitnika, samo nova škola i poticaj za ponovni ili neki drukčiji pokušaj.

Kristina vodi edukaciju tako da polaznika primi u naručje i vodi ga za rukom kroz cijelu edukaciju. I tako godinu dana, uvijek topla, srdačna, empatična i iznimno odgovorna prema poslu. Kristina i njezine osobine, ali i bogato iskustvo i široko znanje prva su asocijacija na NLP .

Odličan je koncept jednomjesečnih susreta s odgovarajućim terminima.

Sve je bilo besprijekorno unatoč online tečaju i do te mjere da ne bih ni to virtualno iskustvo mijenjala. Hvala!

Ivana Vidović Bolt

Zaljubila sam se u NLP.

Obzirom na situaciju s koronom koja nam je nametnula on line edukaciju, više sam nego zadovoljna. Sigurna sam da bi nam bilo bolje i zanimljivije da smo bili uživo pogotovo kada smo radili u parovima/grupama, no prilagodila sam se i nekako me uvijek veselio taj zadnji vikend u mjesecu. Upoznala sam divne ljude, još više naučila prihvatiti različitosti i stvarno je bilo izazovno. NLP je za mene velika inspiracija i izazov u kojem sam uspjela sebe dovesti u skoro najbolju JA. Naučila sam još više kontrolirati misli, komunikaciju i ono što je najvažnije, emocije. Što sam više upoznavala NLP, sve više sa se zaljubljivala, a na kraju i „pala do kraja“. 🙂

O voditeljici... Kristina je jedna predivna duša koju ne možeš ne voljeti. Zrači toplinom, povjerenjem i ono što je najvažnije, empatijom. Sigurna sam da joj nije bilo lako voditi 12 različitih individua, a još teže animirati nas i zainteresirati za sadržaj i na kraju svega, sve online. 🙂

Vrlo je smirena i zato je bilo gušt slušati njena predavanja, izlaganja i njene priče kojima nas je uvijek odvela do same srži NLPa. Veliki je motivator i ne da ti da se uspavaš koliko god je to teško petkom nakon posla ili subotom poslije ručka. Bilo mi je divno i opet bih nju tražila, a vjerujem da ćemo se opet uskoro družiti. 🙂

Posebno mi se sviđa fleksibilnost. Kada nisam mogla prisustvovati jednom modulu, Kristina se potrudila i poslala mi materijale i ponudila se da ako mi nešto nije jasno, da je mogu kontaktirati. To je baš lijepo i osjećaš se super jer znaš da imaš podršku.

Martina Kozina

Drago mi je da sam nakon dugo vremena promišljanja ipak upisala ovu edukaciju.

Bilo mi je pravo veselje prisustvovati svakom modulu jer je svaki na svojoj razini otvarao nove mogućnosti komunikacije, kao i rušenja nekih obrazaca mišljenja, pretvarajući ih u nove, lakše i prihvatljive… Edukacija je ostvarila jedan novi pogled na život općenito i drago mi je da sam prisustvovala.

Pod vodstvom predivne Kristine, svaki modul bio je lako shvatiti i prihvatiti. Kristina sposobnost da na vrlo jednostavan način objasni o čemu se tu radi, rezultirao je da sam svaku modul s veseljem očekivala. Iz tako nježne i sitne stasom osobe, dolazile su snažne poruke . Kristina je odličan kanal za prenošenje znanja i vještina, bez opterećenja, bez imperativa, prepušteno da svatko ponaosob uzme koliko mu je potrebno.

Drago mi je bilo ju upoznati i na moju sreću slušati njezina izlaganja, jer mi je bilo lagano pratiti i upijati vjestine NLP - a. Hvala Kristina na tvom umijeću.

Pratila sam svaki modul bez opterećenja, nelagode ili možda neugode da će moja povratna informacija biti kriva. Lijepo sam se osjećala. Možete objaviti na web stranici sa željom da se i drugi odluče na edukaciju u Vašem centru. Sve pohvale i hvala🤗

Nataša Gorsensky

Topla preporuka svima koji žele unaprijediti odnos i komunikaciju.

Edukacija je bila vrlo kvalitetno organizirana što se tiče prezentacija i popratnih materijala, te sa dosta praktičnog rada što smatram važnim, pogotovo kad se uzme u obzir da je bila online zbog ograničenja vezanih uz pandemiju.

Voditeljica, a i grupa, su bili vrlo podržavajući i konstruktivni, te su praktične vježba bile raznolike, mnoge i duboke, naravno uz suglasnost svih sudionika. Grupu naravno nisam mogla birati, ali voditeljicu i tvrtku jesam, te sam se informirala prije upisa i prezadovoljna sam konačnim izborom.

Sa veseljem sam dočekivala te petke i subote kad se edukacija odvijala, usprkos umoru od obično prepunog radnog tjedna.

Humanistik NLP se meni pokazao kao odličan izbor, uzevši u obzir da mi je u razvijanju odnosa vrlo bitan kvalitetan i empatičan kontakt s osobom iz kojeg onda mogu proizaći i ostali benefiti.

Topla preporuka svima koji žele unaprijediti odnos i komunikaciju prvo sa samim sobom, a onda i sa okolinom, kako u privatnom životu tako i na poslu.

Voditeljica je vrlo podržavajuća i topla osoba, konstruktivna, fleksibilna, sa vidljivim primijenjenim znanjem mnogih tehnika, a i načina kako ih prilagoditi različitim osobnostima.

Kada sam se odlučivala gdje ću izabrati edukaciju informirala sam se prije upisa o voditeljici i tvrtki, te sam prezadovoljna konačnim izborom.

Blaženka Brkljač

Odlično osmišljena i vođena edukacija.

Dobila sam jako puno korisnih alata za rad na sebi, osvijestila sam neka svoja ograničavajuća uvjerenja, naučila što da s njima radim. Puno smo toga učili i radili u godinu dana učenja, za što vjerujem da će me pratiti još dugo, dugo. Jako sam zadovoljna!

Kristina je odlična voditeljica, stručna je i posvećena grupi. Stvorila je jako ugodnu atmosferu u kojoj smo se svi mogli povezati, što vjerujem da je online još izazovnije nego uživo. Tijekom cijele godine imala sam osjećaj da je tu za nas što god nam trebalo, jako je pristupačna, simpatična i draga. Za Kristinu imam samo pohvale!

Jasna Vejić

Raspored treninga

Trening se sastoji od devet modula i certifikacije. Modul je obrazovna cjelina koja se predaje u jednom vikendu -
petkom od 17:00 do 21:00 i subotom od 9:00 do 17:00.

Raspored modula po datumima za NLP grupu 2024:

Modul

Datum

1

09. i 10.02.2024.

2

15. i 16.03.2024.

3

19. i 20.04.2024.

4

17. i 18.05.2024.

5

14. i 15.06.2024.

6

06. i 07.09.2024.

7

04. i 05.10.2024.

8

08. i 09.11.2024.

9

29. i 30.11.2024.

Certifikacija

14.12.2024.

Način održavanja treninga

Trening se održava preko Microsoft Teams platforme za ONLINE sastanke i predavanja. Treningu možete prisustvovati preko računala, tableta ili mobitela. Korištenje Microsoft Teams platforme krajnje je jednostavno i već se pokazalo jako dobrim u praksi. Prije početka treninga dobit ćete detaljne upute na koji način ćete pristupati pojedinim modulima. Ako niste do sada imali iskustva s online sastancima i predavanjima, ne brinite - za Vas je osigurana tehnička podrška i pomoć.

Kurikulum

1. modul

2. modul

3. modul

4. modul

5. modul

6. modul

7. modul

8. modul

9. modul

Raspored tema po modulima podložan je promjeni.

O trenerici

Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja svoju urođenu empatiju uspješno je kombinirala sa studijem psihologije što je rezultiralo kombinacijom stručnosti i urođenih predispozicija. 2013. godine je na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Arizoni Kristina certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.


U Budi svoj vodi treninge NLP-a koji su specifični po tome što je Kristina psiholog i što svakoj NLP tehnici daje još jednu dimenziju. Osim toga vodi i program "Roditelj za 21. stoljeće", razne specijalizirane radionice te se bavi savjetodavnim radom s roditeljima.

Kristina surađuje sa portalima: www.klinfo.hr, www.ordinacija.hr, za koje piše stručne članke i odgovara na pitanja njihovih čitatelja. Osim navedenog, surađuje sa dnevnim i mjesečnim novinama te daje komentare za lokalne i nacionalne radio i TV postaje.

Slobodno vrijeme provodi smišljajući kako i kada bi mogla uloviti malo slobodnog vremena samo za sebe 🙂 Trenutno većinu vremena provodi sa svojom kćerkom koju obožava a tu i tamo hvata vrijeme za čitanje (ako vas u tramvaju ne vidi i ne čuje, nije nepristojna nego je sigurno zadubljena u knjigu - onu pravu s listovima, ne na tabletu). Voli prirodu i duge šetnje. Poslije duge šetnje voli i dobro pojesti. Zapravo uvijek voli dobro pojesti (iako se to ne vidi). Jako voli životinje, posebno pse. Voli dizajn interijera a silom prilike naučila je žbukati i gletati pa osim stručnih psiholoških tema s njom uvijek možete popričati i o onim građevinskim.