MiniNLP

Samo za prijavljene korisnike

Početna razina

Video/Tekst

Video/Tekst

Besplatni tečajevi

11 Lekcije

0% Nije započeto

Zanima li Vas što je NLP?

Upišite BESPLATNI online mini-tečaj NLP-a u centru Budi svoj!

Pristup online tečaju je trenutan, čim ga upišete, i potpuno besplatan. Tečaj će Vam pružiti kratak uvid u suštinu i teme NLP-a. Sigurni smo da će Vam mnoga pitanja nakon tečaja biti odgovorena i mnoge stvari jasnije. 🙂

Neurolingvističko programiranje (NLP) je kombinacija tehnika i koncepata čijim usvajanjem naša komunikacija s okolinom postaje učinkovitija. NLP nas uči razumijevanju temeljnih psiholoških motiva ljudi koji međusobno komuniciraju te načinu kako postići razumijevanje samog sebe i međusobno razumijevanje kako bismo sami ili u suradnji s drugima ostvarili ciljeve koje želimo postići.

miniNLP online tečaj pruža uvid u neke važne tehnike i koncepte NLP-a i dobra je početna točka iz koje polaznik tečaja, nakon što je usvojio ova temeljna znanja o NLP-u, može krenuti dalje u osvajanje svih znanja i vještina koje nam NLP nudi.

Praktičan, razumljiv i duhovit način na koji je sadržaj izložen

Odlični su primjeri iz realnog života i tečaj me ostavlja u želji za stjecanjem još znanja iz tog područja.

Lorena Sopić
user-image

Iznimno sam zadovoljna s tečajem.

Jako mi se svidjela kombinacija teksta i videa, super je što smo mogli neke informacije preuzeti u PDF-u, svidio mi se jako humor koji se koristio u nekoliko navrata te je odlično što smo mogli na kraju provjeriti svoje znanje. Vrhunski.

Lucija Cvitanović
user-image

Prezadovoljna

Pristupačno svima. Jednostavnost u objašnjavanju, bez korištenja stručnih termina ili fraza.

Vesna Car
user-image

Tečaj je potpuno besplatan, ali morate biti registrirani korisnik. Ako niste registrirani i prijavljeni, pritiskom na gumb "Započni" sustav će od Vas tražiti da se prvo registrirate.

Spremni?

MiniNLP

Razumijevanje i promjena vlastitog stanja

2 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Prepoznavanje tuđeg stanja i izgradnja komunikacije

2 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Kako ostvariti ciljeve?

5 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Samo za prijavljene korisnike

Zaključak

2 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Pratite nas

O autorici

Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja, dipl. psiholog, NLP trenericaKristina je svoju urođenu empatiju uspješno kombinirala sa studijem psihologije što je rezultiralo kombinacijom stručnosti i urođenih predispozicija. 2013. godine je na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Arizoni Kristina certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.U Budi svoj vodi treninge NLP-a koji su specifični po tome što je Kristina psiholog i što svakoj NLP tehnici daje još jednu dimenziju. Osim toga vodi i program "Roditelj za 21. stoljeće", razne specijalizirane radionice te se bavi savjetodavnim radom s roditeljima.Kristina surađuje sa portalima: www.klinfo.hr, www.ordinacija.hr, za koje piše stručne članke i odgovara na pitanja njihovih čitatelja. Osim navedenog, surađuje sa dnevnim i mjesečnim novinama te daje komentare za lokalne i nacionalne radio i TV postaje.Slobodno vrijeme provodi smišljajući kako i kada bi mogla uloviti malo slobodnog vremena samo za sebe 🙂 Trenutno većinu vremena provodi sa svojom kćerkom koju obožava a tu i tamo hvata vrijeme za čitanje (ako vas u tramvaju ne vidi i ne čuje, nije nepristojna nego je sigurno zadubljena u knjigu - onu pravu s listovima, ne na tabletu). Voli prirodu i duge šetnje. Poslije duge šetnje voli i dobro pojesti. Zapravo uvijek voli dobro pojesti (iako se to ne vidi). Jako voli životinje, posebno pse. Voli dizajn interijera a silom prilike naučila je žbukati i gletati pa osim stručnih psiholoških tema s njom uvijek možete popričati i o onim građevinskim.