miniTA

Samo za prijavljene korisnike

Početna razina

Video/Tekst

Video/Tekst

Besplatni tečajevi

7 Lekcije

0% Nije započeto

Zanima li Vas što je transakcijska analiza?

Upišite BESPLATNI online mini-tečaj transakcijske analize u centru Budi svoj!

Pristup online tečaju je trenutan, čim ga upišete, i potpuno besplatan. Tečaj će Vam pružiti kratak uvid u osnovne koncepte transakcijske analize i neke savjete o međuljudskoj komunikaciji koji slijede iz teorije TA.Transakcijska analiza je psihoterapijski smjer čija je važna značajka jednostavan i svima razumljiv model funkcioniranja ljudskog uma i komunikacije. Eric Berne, utemeljitelj TA, inzistirao je na takvoj jednostavnosti baš zato da ju i laik može razumjeti. Zato u TA nema latinskih naziva i kompleksnih pojmova. Berne je bio uvjeren da i samo znanje o tome kako funkcioniramo značajno doprinosi poboljšanju stanja klijenta u psihoterapiji.

Inspirativno

Jako jednostavno objašnjeno, zanimljivi video primjerci, ugodan glas gospodina koji ih vodi, zanimljivi isječci iz humorističnih serija još bliže objasne dotičnu lekciju. Svakako vuče na dajljnje istraživanje i edukaciju 🙂

Ivona Šošić
user-image

Uvid u mnoga neistražena područja

Materijali su konkretni i popraćeni primjerima, naročito u video sadržajima.

Vesna Šoprek
user-image

Zanimljivo, zabavno, korisno.

Video klipovi, jasnoća i kratkoća objašnjenog sadržaja, slike, sheme.... Saznala sam mnogo korisnih informacija koje će mi koristiti u budućoj profesiji i privatnom životu!

Petra Maruna
user-image

Tečaj je potpuno besplatan, ali morate biti registrirani korisnik. Pritiskom na gumb "Započni" sustav će od Vas tražiti da se prvo registrirate ili (ako ste već registrirani) prijavite.

Spremni?

miniTA

Uvod - što je transakcijska analiza?

2 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Video lesson

Ego-stanja

1 Lekcija

Samo za prijavljene korisnike

Video lesson

Teorija komunikacije

2 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Zaključak

2 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Pratite nas

O autorici

Jelena Vrsaljko

Jelena Vrsaljko je rođena 1973. u Zagrebu. Na Pravnom fakultetu, Studij za socijalni rad, diplomira 1997. godine.Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru 2006. godine certificirana je za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.2015. godine polaže ispit iz transakcijske analize pri Europskoj asocijaciji transakcijskih analitičara i stječe naziv certificiranog psihoterapeuta (CTA).2016. godine stječe naziv učitelja i supervizora transakcijske analize (PTSTA).Tijekom posljednih 14 godina stekla je bogato iskustvo u radu s klijentima. Do danas kontinuirano sudjeluje na edukacijama iz područja psihoterapije i coachinga.Svoje višegodišnje iskustvo vođenja treninga iz područja NLP‑a pretočila je u prvu knjigu hrvatskih autora iz tog područja “NLP—Uvod u osobni rast i razvoj“.Članica je INHNLP-a, HNLPD-a, EATA-e i UTA-e, strukovnih udruga NLP trenera i psihoterapeuta transakcijske analize.Direktorica je Centra za edukaciju i savjetovanje Budi svoj u okviru kojeg održava treninge iz područja transakcijske analize, NLP-a, soft skills treninge, radionice za roditelje i partnere te pruža usluge psihoterapije i savjetovanja.Smatra da je osnova uspješnog roditeljstva, ostvarivanja u karijeri i ostvarivanja intimne veze rad na sebi, koji je osnova svih usluga koje pruža. Njena je životna misija „širenje autonomije“ te kroz svoj rad pomaže ljudima da se vrate k sebi.Piše stručne i popularne članke za portale ordinacija.hr, roditelji.hr, klinfo.hr te tjednike i časopise Večernji list, Sensa, Story kids.Udana je i majka male Tonke. Desetogodišnje dijete izvrstan je alibi za necenzurirano pokazivanje djeteta u sebi. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi istražujući seoska gospodarstva u okolici Zagreba i šire, isprobavajući zajedno s mužem nove recepte, ludujući i igrajući se s Tonkom…. Jako voli planirati putovanja i putovati, igrati se, čitati, gledati dobre filmove, fotografirati i “sređivati” fotografije, družiti se s prijateljima, jedriti i skijati…Mrzi tripice, hladetinu i komarce!