TA101 - osnove transakcijske analize

TA101 - Osnove transakcijske analize

Cijena - 170,00 EUR (1.280,88 kn)*

Sva su mjesta popunjena - nemojte uplaćivati radionicu!

Svoje mjesto na radionici rezervirate uplatom radionice na račun centra Budi svoj. Podaci za plaćanje su:

Budi svoj d.o.o, Pećnjakova 1, Zagreb
Broj računa: HR2723600001102578029
Iznos: 170,00 EUR
Svrha: TA101

Za plaćanja iz inozemstva - SWIFT: ZABAHR2X

Ako imate m-banking, platiti možete skeniranjem bar-koda:

Molimo Vas da nam javite e-mailom da ste platili kako bismo znali na koju e-mail adresu poslati račun i upute za online pristup radionici.

* - Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,5345 kn.

Na radionici ćemo saznati:
  • Kako komuniciramo s drugima kroz tri ego-stanja u koja nesvjesno ulazimo;
  • Što nas tjera da se ponašamo na način koji ne mora biti u našem interesu;
  • Kako dobivamo (i svojoj djeci dajemo) zabrane u djetinjstvu koje nas prate cijeli život;
  • U kakve psihološke igre nesvjesno ulazimo i kako ih prekinuti;
  • Što je intima i kako ju ostvariti.
Polaznici o radionici:

Sjajno iskustvo s puno korisnih znanja, informacija i odličnih primjera iz svakodnevnog života.


Mirjana Petković

Odlični primjeri iz prakse i svakodnevnog života, držanje zadanog rasporeda, poticanje interaktivnosti, vrlo stručan pristup, dobro objašnjeni pojmovi, naučeno je odmah primjenjivo u praksi, privatno i poslovno. Sve je bilo zaista super! Trenerica je izuzetno stručna, pristupačna, otvorena, opuštena i empatična. Sviđa mi se što koristi različite metafore, životna iskustva i primjere iz prakse kako bi polaznicima što bolje približila i objasnila određene pojmove i teme. Kroz radionicu osjeti se individualni pristup prema svim polaznicima, svi imaju priliku izraziti se, sudjelovati u temama i nitko ne ostaje nezapažen. Sve pohvale za organizaciju i samu radionicu!

Divno i ispunjujuće iskustvo!


Klara Janečić

Sadržaj radionice vrlo je jasno objašnjen i primijenjiv u svakodnevnom životu. Praktični primjeri i pristupačnost voditeljice uvelike olakšavaju praćenje i razumijevanje sadržaja, a praktične vježbe pomažu u prepoznavanju pojedinih koncepata TA kod nas samih. Jelena je divna, topla i jako pristupačna osoba! Iako je radionica održana u online okruženju, svojim je vođenjem osigurala vrlo ugodnu i podržavajuću atmosferu. Znanja i iskustvo prenosi na jednostavan i lako razumljiv način. Generalno sam jako zadovoljna cijelom radionicom i svim njezinim elementima - od voditeljice, atmosfere, grupne povezanosti i podrške do samih koncepata TA, praktičnih primjera i iskustava tijekom same radionice te individualnih spoznaja. Za svaku pohvalu!

Bilo je jako informativno, ali i lako razumljivo laiku, uz vrlo pozitivan i pristupačan nastup voditeljice.


Iris Šebalj

Vrlo me se dojmilo koliko je Jelena otvorena, opuštena i empatična osoba i s koliko volje i entuzijazma pristupa i radionici i svim članovima grupe. Materijali su bili vrlo jasni i prilagođeni svim polaznicima, te potkrijepljeni primjerima, tako da smo svi mogli vrlo lako pratiti i shvatiti što nam Jelena objašnjava. Također sam u samo 12 sati imala priliku pogledati neke situacije iz vlastitog života na način na koji mi to dosada nije palo na pamet, i samo na temelju ove radionice početi raditi na poboljšanju nekih svojih ponašanja.

Ugodno i toplo druženje, spojeno sa zanimljivim otkrivanjima


Barbara Klobučar-Munjaković

Bilo mi je stvarno ugodno iskustvo družiti se na ovakvom treningu. Trenerica je topla, jasna i ugodna, prenosi znanje i nalazi vremena za sva naša pitanja, a da ne odemo u prazne rasprave.

Radionica je zadovoljila moja očekivanja.


Ksenija Petkoviček

Kvalitetna, topla i podržavajuća atmosfera radionice, začinjena dobrim raspoloženjem i humorom, te prožeta osjetljivošću prema osobnim iskustvima polaznika. Karakterizirala bih edukaciju izuzetno korisnom za osobni rast te poticajnom vidu daljnjeg profesionalnog usmjerenja. S obzirom na to da se radilo o online edukaciji, mislim da je organizacija i izvedba same edukacije bila zadovoljavajuća. Mislim da je Jelena izrazito pristupačna i stručna te da ima bogato iskustvo koje je uspjela podijeliti s nama, što je meni bilo vrlo korisno.

Odlično uloženo vrijeme u osobni i profesionalni rast i razvoj!


Jelena Češljar

Kompleksni pojmovi iz transakcijske analize objašnjeni su vrlo jednostavnim jezikom, puno primjera koji su dodatno približili koncepte i osnove iz TA, ugodna atmosfera rada , ugodna atmosfera i u grupi, mogućnost postavljanja mnoštva pitanja te odgovori na njih doveli su do toga da radionica bude i više nego zanimljiva i uspješna! Vrijeme provedeno na radionici proletjelo je doslovno u trenutku... 🙂 Znam da to nije do Vas tako da Vi ne možete ništa oko online održavanja radionica, iako vjerujem da su uživo radionice još bolje. Vrhunska trenerica koja je svojom elokventnošću, entuzijazmom kojim pristupa radionici "zarazila" sve nas toliko da jedva čekam nove radionice i daljnje usavršavanje na ovom području. Usprkos online načinu rada trenerica je uspjela da radionica bude interaktivna s puno produktivnih diskusija. Apsolutno sve pohvale! 🙂 Za sve koji razmišljaju trebaju li upisati TA101 radionicu iskreno im preporučam da to naprave za sebe. Čak i ako ih ne zanima daljnje školovanje u transakcijskoj analizi , TA101 radionica pomoći će im u svakodnevnom funkcioniranju, moći će bolje razumjeti transakcije, komunikaciju među ljudima te će svakako nakon završetka radionice biti zadovoljni svime što su naučili i saznali!