TA101 - osnove transakcijske analize

TA101 - Osnove transakcijske analize

Cijena - 170,00 EUR (1.280,88 kn)*

Žao nam je, sva mjesta su popunjena.

Svoje mjesto na radionici rezervirate uplatom radionice na račun centra Budi svoj. Podaci za plaćanje su:

Budi svoj d.o.o, Pećnjakova 1, Zagreb
Broj računa: HR2723600001102578029
Iznos: 170,00 EUR
Svrha: TA101

Za plaćanja iz inozemstva - SWIFT: ZABAHR2X

Molimo Vas da nam javite e-mailom da ste platili kako bismo znali na koju e-mail adresu poslati račun.

Ako imate m-banking, platiti možete skeniranjem bar-koda:

Da biste dobili pristup edukacijskim materijalima morate biti registrirani na našim stranicama. Ako to do sada niste učinili, molimo Vas da se registrirate. Pri slanju računa dat ćemo Vam i prava na pristup edukacijskim materijalima.

* - Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,5345 kn.

Na radionici ćemo saznati:
  • Kako komuniciramo s drugima kroz tri ego-stanja u koja nesvjesno ulazimo;
  • Što nas tjera da se ponašamo na način koji ne mora biti u našem interesu;
  • Kako dobivamo (i svojoj djeci dajemo) zabrane u djetinjstvu koje nas prate cijeli život;
  • U kakve psihološke igre nesvjesno ulazimo i kako ih prekinuti;
  • Što je intima i kako ju ostvariti.
Polaznici o radionici:

Jako zanimljiva radionica


Andreja Lukić

Radionica je bila jako zanimljiva. Trenerica izrazito stručna, zanimljiva, pristupačna i strpljiva, organizirana. Spremno je odgovarala na sva postavljena pitanja, a sve je potkrepljivano primjerima koji su lako pamtljivi. Iako je radionica bila online, izgubila pojam o vremenu te nisam uopće bila umorna radi provedenih i više od12h pred ekranom. Stekla sam nova znanja o TA ali i o samoj sebi, te se javila želja za daljnim radom kroz daljnju edukaciju (već sam se predbilježila za TA202 ) ali i odlasku na individualnu psihoterapiju.

Wellness za dušu


Violeta Bokunić Belamarić

Radionica je vrlo dobro strukturirana, zanimljiva, popraćena jasnim i konkretnim primjerima i dodatnim materijalima. Nauči se jako puno. Naučeno je korisno i lako primjenjivo svakodnevno u poslu jednako kao i u osobnom razvoju. Atmosfera je vrlo ugodna i opuštena. Pravi wellness za dušu. Meni je ova radionica bila odlična. Trenerica je vrlo draga, pristupačna i topla osoba. Svojom stručnošću i entuzijazmom uspijeva zadržati svu pažnju. Odlično objašnjava uz brojne jednostavne primjere, te ima strpljenja za pitanja i komentare polaznika.

Dojmljivo


Maja Dam

Iznimna količina materijala veoma kvalitetno sažeta. Divna voditeljica. 🙂 Itekako zanimljiv sadržaj (barem meni osobno) koji me iznenadio svojom praktičnošću. Svakodnevni primjeri koji materijale nekako približe osobi. Dobar termin i fleksibilna vremena pauza za kavu/ručak.

Sretna sam što sam upisala ovu radionicu.


Beata Grobenski

Kroz 12 sati radionice uspjela sam naučiti osnovne koncepte TA, što me privuklo da nastavim dalje s edukacijom. Sviđale su mi se interaktivnost, opuštenost, učenje kroz primjere, fleksibilnost oko postavljanja pitanja. Jelena je izvrsna trenerica, uspjela nam je odgovoriti na sva pitanja i vidi se da dobro poznaje materiju.

Edukativno, korisno i ugodno iskustvo.


Tomislav Ferenc

Iskreno, meni je sve bilo dobro. Od strukture radionice, materijala, primjera, podjele u roomove za vježbe...Primjeri, razgovori, atmosfera... Odličan 5 🙂

Motivirajuće.


Iva Ivančević

Opuštena atmosfera, puno pravih primjera iz kojih je lakše shvatiti teorijski dio. Iako smo se kratko družili, ali Jelena je uspjela da u tom kratkom periodu budemo maksimalno opušteni, otvoreni i da pokušamo iz svojih perspektiva sagledati TA, da pronađemo neke dijelove sebe i lakše shvatimo temelje TA. Jako se osjeti njezina pozitivna energija, stručnost, ali na takav način da se stvarno osjećate slobodno da možete postaviti bilo kada pitanje i da vam se objasni dio koji je možda nejasan.