TA101 - osnove transakcijske analize

TA101 - Osnove transakcijske analize

Cijena - 170,00 EUR

Sva mjesta su popunjena!

Svoje mjesto na radionici rezervirate uplatom radionice na račun centra Budi svoj. Podaci za plaćanje su:

Budi svoj d.o.o, Pećnjakova 1, Zagreb
Broj računa: HR2723600001102578029
Iznos: 170,00 EUR
Svrha: TA101

Za plaćanja iz inozemstva - SWIFT: ZABAHR2X

Molimo Vas da nam javite e-mailom da ste platili kako bismo znali na koju e-mail adresu poslati račun.

Ako imate m-banking, platiti možete skeniranjem bar-koda:

Da biste dobili pristup edukacijskim materijalima morate biti registrirani na našim stranicama. Ako to do sada niste učinili, molimo Vas da se registrirate. Pri slanju računa dat ćemo Vam i prava na pristup edukacijskim materijalima.

Na radionici ćemo saznati:
  • Kako komuniciramo s drugima kroz tri ego-stanja u koja nesvjesno ulazimo;
  • Što nas tjera da se ponašamo na način koji ne mora biti u našem interesu;
  • Kako dobivamo (i svojoj djeci dajemo) zabrane u djetinjstvu koje nas prate cijeli život;
  • U kakve psihološke igre nesvjesno ulazimo i kako ih prekinuti;
  • Što je intima i kako ju ostvariti.
Polaznici o radionici:

Dinamična i edukativna radionica za svaku osobu koja želi raditi na sebi .


Sandra Posavec

Istakla bih svakako predivnu interakciju predavačice gđe. Jelene Vrsaljko i grupe dragih ljudi u kojoj sam sudjelovala. Sve rečeno, naučeno o transakcijskoj analizi je svakako primjenjivo na osobnom nivou i u odnosima sa drugim ljudima . Ostanite drukčiji i svoji u moru istih. Trenerica je jako topla, empatična osoba s kojom u radu osjećate vlastitu opuštenost. Same pohvale za trenericu i njezinu stručnost koju i sa teorijom i svakodnevnim primjerima s lakoćom možete pratiti. Osobno sam pod jakim dojmom i nakon završetka radionice.

Nestrpljivo čekam upise u TA202!


Andrea Vidović

Radionica je poslužila kao dodatna potvrda želje za savjetodavnim i psihoterapijskim radom. Dobro organizirano vrijeme unutar radionice, konkretnost materijala te kvalitetan predavač.

Sjajno iskustvo s puno korisnih znanja, informacija i odličnih primjera iz svakodnevnog života.


Mirjana Petković

Odlični primjeri iz prakse i svakodnevnog života, držanje zadanog rasporeda, poticanje interaktivnosti, vrlo stručan pristup, dobro objašnjeni pojmovi, naučeno je odmah primjenjivo u praksi, privatno i poslovno. Sve je bilo zaista super! Trenerica je izuzetno stručna, pristupačna, otvorena, opuštena i empatična. Sviđa mi se što koristi različite metafore, životna iskustva i primjere iz prakse kako bi polaznicima što bolje približila i objasnila određene pojmove i teme. Kroz radionicu osjeti se individualni pristup prema svim polaznicima, svi imaju priliku izraziti se, sudjelovati u temama i nitko ne ostaje nezapažen. Sve pohvale za organizaciju i samu radionicu!

Odlična radionica, ispunila moja očekivanja.


Gordana Goles-Ivanovic

Jelena je izvrsna voditeljica radionice. Objašnjenja su stručna a opet razumljiva svakome. Otvorena za potpitanja u svakom trenutku kako bi dala dodatna objašnjenja ukoliko je nekom polazniku potrebno. Teoriju pokrijepljuje s mnoštvo primjera iz života kako bi ju polaznici lakše i bolje razumjeli. Izrazito je topla, pristupačna, bez distance. Sve za 5+

Zanimljivo


Ivana Jambrović Čugura

Tema je vrlo zanimljiva i prikazana je pristupačno polaznicima različitih profila. Naučila sam puno u samo 12 sati ! Bilo bi super kad bi postojale ovako "mini" edukacije o pojmovima i tehnikama koje mogu koristiti terapeutima u radu, a da ne zahtijevaju pohađanje cjelokupne edukacije. Jelena je bila divna. Pristupačna i topla, vidi se da posjeduje mnogo znanja. Baš sam je uživala slušati.

Edukativno, korisno i ugodno iskustvo.


Tomislav Ferenc

Iskreno, meni je sve bilo dobro. Od strukture radionice, materijala, primjera, podjele u roomove za vježbe...Primjeri, razgovori, atmosfera... Odličan 5 🙂