TA101 - osnove transakcijske analize

TA101 - Osnove transakcijske analize

Cijena - 200,00 EUR

RADIONICA JE POPUNJENA, NEMOJTE UPLAĆIVATI RADIONICU!

Svoje mjesto na radionici rezervirate uplatom radionice na račun centra Budi svoj. Podaci za plaćanje su:

Budi svoj d.o.o, Pećnjakova 1, Zagreb
Broj računa: HR2723600001102578029
Iznos: 200,00 EUR
Svrha: TA101

Za plaćanja iz inozemstva - SWIFT: ZABAHR2X

Molimo Vas da nam javite e-mailom da ste platili kako bismo znali na koju e-mail adresu poslati račun.

Ako imate m-banking, platiti možete skeniranjem bar-koda:

Da biste dobili pristup edukacijskim materijalima morate biti registrirani na našim stranicama. Ako to do sada niste učinili, molimo Vas da se registrirate. Pri slanju računa dat ćemo Vam i prava na pristup edukacijskim materijalima.

Na radionici ćemo saznati:
  • Kako komuniciramo s drugima kroz tri ego-stanja u koja nesvjesno ulazimo;
  • Što nas tjera da se ponašamo na način koji ne mora biti u našem interesu;
  • Kako dobivamo (i svojoj djeci dajemo) zabrane u djetinjstvu koje nas prate cijeli život;
  • U kakve psihološke igre nesvjesno ulazimo i kako ih prekinuti;
  • Što je intima i kako ju ostvariti.
Polaznici o radionici:

Divno i ispunjujuće iskustvo!


Klara Janečić

Sadržaj radionice vrlo je jasno objašnjen i primijenjiv u svakodnevnom životu. Praktični primjeri i pristupačnost voditeljice uvelike olakšavaju praćenje i razumijevanje sadržaja, a praktične vježbe pomažu u prepoznavanju pojedinih koncepata TA kod nas samih. Jelena je divna, topla i jako pristupačna osoba! Iako je radionica održana u online okruženju, svojim je vođenjem osigurala vrlo ugodnu i podržavajuću atmosferu. Znanja i iskustvo prenosi na jednostavan i lako razumljiv način. Generalno sam jako zadovoljna cijelom radionicom i svim njezinim elementima - od voditeljice, atmosfere, grupne povezanosti i podrške do samih koncepata TA, praktičnih primjera i iskustava tijekom same radionice te individualnih spoznaja. Za svaku pohvalu!

Bilo je jako informativno, ali i lako razumljivo laiku, uz vrlo pozitivan i pristupačan nastup voditeljice.


Iris Šebalj

Vrlo me se dojmilo koliko je Jelena otvorena, opuštena i empatična osoba i s koliko volje i entuzijazma pristupa i radionici i svim članovima grupe. Materijali su bili vrlo jasni i prilagođeni svim polaznicima, te potkrijepljeni primjerima, tako da smo svi mogli vrlo lako pratiti i shvatiti što nam Jelena objašnjava. Također sam u samo 12 sati imala priliku pogledati neke situacije iz vlastitog života na način na koji mi to dosada nije palo na pamet, i samo na temelju ove radionice početi raditi na poboljšanju nekih svojih ponašanja.

Odlična radionica, ispunila moja očekivanja.


Gordana Goles-Ivanovic

Jelena je izvrsna voditeljica radionice. Objašnjenja su stručna a opet razumljiva svakome. Otvorena za potpitanja u svakom trenutku kako bi dala dodatna objašnjenja ukoliko je nekom polazniku potrebno. Teoriju pokrijepljuje s mnoštvo primjera iz života kako bi ju polaznici lakše i bolje razumjeli. Izrazito je topla, pristupačna, bez distance. Sve za 5+

Wellness za dušu


Violeta Bokunić Belamarić

Radionica je vrlo dobro strukturirana, zanimljiva, popraćena jasnim i konkretnim primjerima i dodatnim materijalima. Nauči se jako puno. Naučeno je korisno i lako primjenjivo svakodnevno u poslu jednako kao i u osobnom razvoju. Atmosfera je vrlo ugodna i opuštena. Pravi wellness za dušu. Meni je ova radionica bila odlična. Trenerica je vrlo draga, pristupačna i topla osoba. Svojom stručnošću i entuzijazmom uspijeva zadržati svu pažnju. Odlično objašnjava uz brojne jednostavne primjere, te ima strpljenja za pitanja i komentare polaznika.

Pregršt novih saznanja o sebi i o ljudima oko sebe u tako kratkom periodu! 💪🏻


Rafaela Jurman

Jedna od najboljih značajki ove radionice je pregršt primjera iz stvarnog života što zaista olakšava savladavanje teorije, a čini i radionicu mnogo zanimljivijom. Također, pristup trenerice svima nama kao da smo dugogodišnji prijatelji je nešto sto bih voljela istaknuti. Sve pohvale za vrlo dobru organizaciju, pristupačnost i smirenost trenerice kao i za svo pruženo znanje koje se lako može iskoristiti u svakodnevnom životu.

Vrlo zanimljivo, poučno, korisno.


Perina Bebić

Radionica je bila poučna, zanimljiva i interaktivna. S obzirom na online nastavu koja je zahtjevna zbog dugog sjedenja ispred ekrana, moram reći da je vrijeme brzo prošlo. Ni u kom slučaju nije bila zamorna. Puno razgovora, primjera, uključenost nas polaznika, sve je to doprinijelo i razbilo monotoniju čistog predavanja. Mnogo toga sam naučila o sebi, razlozima svojih ponašanja i ponašanjima drugih ljudi. Trenerica je jako pristupačna. Čini da se ljudi dobro osjećaju u novom okruženju. Puna je pozitivne energije, entuzijastična i stručna. Otvorena je novim pitanjima, voli rasprave, nove ideje... Kompetentna u svom području. Mislim da je ovakav dvodnevni tečaj izvrstan način da se čovjek upozna sa nekom novom disciplinom i odluči ima li potrebu /želju nastaviti se time baviti.