NLP ONLINE

praktičarski trening

Želite savladati praktične vještine u radu s ljudima?

Znate da možete puno više i da ste puno više od onoga što jeste, ali ne znate kako biste to realizirali?

Ponekad pomislite da vam treba promjena?

Ako ste na neko od ovih pitanja odgovorili s “Da”, pridružite nam se na

ONLINE Praktičarskom treningu NLP-a

Imate pitanja?

Javite nam se e-mailom ili nazovite na broj +385 91 520 0005.

Zašto upisati NLP ONLINE praktičarski trening baš kod nas?

Osobni i profesionalni razvoj

Dok su NLP treninzi uobičajeno fokusirani na komunikaciju u poslovnom okruženju, naš je NLP trening obogaćen dodatnim sadržajima kojima polaznike potičemo na rad na sebi i korištenje NLP tehnika u svakodnevnom životu i profesionalnom radu s ljudima (savjetnici, psihoterapeuti, coachevi, HR manageri...) s ciljem općeg poboljšanja komunikacije s okolinom i razumijevanja tuđih i osobnih razloga zbog čega ta komunikacija može biti nekvalitetna.

ONLINE edukacijski materijali

Svaki polaznik dobiva pristup online materijalima – repozitoriju znanja o NLP-u koji se s vremenom nadopunjava. Pristup tim materijalima nije vremenski ograničen, što znači da i nakon završetka treninga polaznik dobiva dodatnu vrijednost – novosti i promjene u svijetu NLP-a koje ugrađujemo u te materijale.

Stručnost trenera

Trening vodi Kristina Bačkonja, diplomirani psiholog, certificirana NLP trenerica s dugogodišnjom praksom vođenja NLP praktičarskih i majstorskih treninga, što je samo po sebi jamstvo stručnosti osobe koja Vas podučava.

ONLINE treninzi

Online treninzi imaju jasne prednosti u odnosu na treninge uživo. Treninzima prisustvujete iz udobnosti svog doma, što znači da svi troškovi i vrijeme utrošeni na put do mjesta održavanja treninga otpadaju. Trening je moguće pohađati iz bilo kojeg kutka planeta, ne morate nužno stanovati u blizini mjesta održavanja treninga. U ovo vrijeme COVID-19 pandemije ovakvom organizacijom treninga rizik zaraze smanjili smo doslovce na nulu. 

Raspored treninga

Trening se sastoji od devet modula i certifikacije. Modul je obrazovna cjelina koja se predaje u jednom vikendu -
petkom od 17:00 do 21:00 i subotom od 9:00 do 17:00.

Raspored modula po datumima za NLP grupu 2021:

1. modul - 29. i 30. 1. 2021
2. modul - 26. i 27. 2. 2021
3. modul - 26. i 27. 3. 2021
4. modul - 21. i 22. 5. 2021
5. modul - 25. i 26. 6. 2021
6. modul - 27. i 28. 8. 2021
7. modul - 24. i 25. 9. 2021
8. modul - 22. i 23. 10. 2021
9. modul - 26. i 27. 11. 2021
Certifikacija - 11. 12. 2021

Način održavanja treninga

Trening se održava preko Microsoft Teams platforme za ONLINE sastanke i predavanja. Treningu možete prisustvovati preko računala, tableta ili mobitela. Korištenje Microsoft Teams platforme krajnje je jednostavno i već se pokazalo jako dobrim u praksi. Odmah nakon upisa treninga dobit ćete detaljne upute na koji način ćete pristupati pojedinim modulima. Ako niste do sada imali iskustva s online sastancima i predavanjima, ne brinite - za Vas je osigurana tehnička podrška i pomoć.

Čim upišete NLP praktičarski u centru Budi svoj odmah Vam se otključavaju edukacijski materijali organizirani prema kurikulumu koji slijedi.

Upišite NLP već danas i odmah prionite proučavanju ovih zanimljivih materijala!

Kurikulum

1. modul

2. modul

3. modul

4. modul

5. modul

6. modul

7. modul

8. modul

9. modul

Raspored tema po modulima podložan je promjeni.

Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja svoju urođenu empatiju uspješno je kombinirala sa studijem psihologije što je rezultiralo kombinacijom stručnosti i urođenih predispozicija. 2013. godine je na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Arizoni Kristina certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.


U Budi svoj vodi treninge NLP-a koji su specifični po tome što je Kristina psiholog i što svakoj NLP tehnici daje još jednu dimenziju. Osim toga vodi i program "Roditelj za 21. stoljeće", razne specijalizirane radionice te se bavi savjetodavnim radom s roditeljima.

Kristina surađuje sa portalima: www.klinfo.hr, www.ordinacija.hr, za koje piše stručne članke i odgovara na pitanja njihovih čitatelja. Osim navedenog, surađuje sa dnevnim i mjesečnim novinama te daje komentare za lokalne i nacionalne radio i TV postaje.

Slobodno vrijeme provodi smišljajući kako i kada bi mogla uloviti malo slobodnog vremena samo za sebe 🙂 Trenutno većinu vremena provodi sa svojom kćerkom koju obožava a tu i tamo hvata vrijeme za čitanje (ako vas u tramvaju ne vidi i ne čuje, nije nepristojna nego je sigurno zadubljena u knjigu - onu pravu s listovima, ne na tabletu). Voli prirodu i duge šetnje. Poslije duge šetnje voli i dobro pojesti. Zapravo uvijek voli dobro pojesti (iako se to ne vidi). Jako voli životinje, posebno pse. Voli dizajn interijera a silom prilike naučila je žbukati i gletati pa osim stručnih psiholoških tema s njom uvijek možete popričati i o onim građevinskim.