Tips&tricks za roditelje

Samo za prijavljene korisnike

Početna razina

Tekst

Tekst

Besplatni tečajevi

10 Lekcije

0% Nije započeto

Kakvog roditelja treba Vaše dijete?

Koje su posljedice pretjeranog zaštićivanja djeteta?

Kako kazniti pubertetliju?

Koji su adekvatni odgovori na djetetove emocije?

Što kada dijete ima napad bijesa?

Sigurni smo da ovakva pitanja muče sve roditelje. E pa sada imate jedno mjesto na kojem se nalaze odgovori na njih - BESPLATNI online tečaj čija je autorica Kristina Bačkonja, diplomirana psihologinja i voditeljica savjetovališta za roditelje "Roditelj za 21. stoljeće" centra Budi svoj.

Pristup online tečaju je trenutan, čim ga upišete, i potpuno besplatan.

Tečaj će Vam pružiti kratak uvid u neke tajne roditeljstva s aspekta koje podržava psihologija djeteta i, općenito, psihologija odnosa. Jer ne zaboravimo - komunikacija je uvijek dvosmjerna ulica. U komunikaciji s djetetom na jednoj je strani mlado, neiskusno biće u razvoju, a na drugoj zrela, odrasla osoba sa svim kapacitetima potrebnim za upravljanje tom komunikacijom. Trik pitanje: kome je lakše prilagoditi komunikaciju tako da ona bude sadržajna i produktivna? 

Naravno, da bismo komunikacijom mogli upravljati, potrebno je nešto o toj komunikaciji i naučiti.

Djelić potrebnih znanja sada je pred Vama. Besplatno. Ništa Vas ne košta da ga zgrabite i iskoristite za dobrobit sebe i Vašeg djeteta.

Zanimljivo, brzo, korisno.


Marina Gran

Svidjelo mi se mnogo primjera kroz koje je prikazano na koji način teorijski dio može u praksi izgledati.

Odličan i sažet mini tečaj roditeljstva


Lea Ivančić-Žic Gulan

Svidjeli su mi se primjeri videa iz popularnih serija, kao i primjeri u tekstovima pojedine teme. Preporučila bih ga svojim korisnicima i budućim roditeljima 🙂

Brzo, kratko, sažeto i učinkovito. Bravo!


Kristina Anić

Posebno su mi se sviđali životni primjeri i primjeri iz filmova.

Tečaj je potpuno besplatan, ali morate biti registrirani korisnik. Pritiskom na gumb "Započni" sustav će od Vas tražiti da se prvo registrirate ili (ako ste već registrirani) prijavite.

Spremni?

Tips&tricks za roditelje

Dozvole za roditelje

2 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Kako graditi dobar odnos s djetetom?

2 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Kako reagirati na djetetove osjećaje?

4 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Samo za prijavljene korisnike

Zaključak

2 Lekcije

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Samo za prijavljene korisnike

Text lesson

Pratite nas

O autorici

Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja, dipl. psiholog, NLP trenericaKristina je svoju urođenu empatiju uspješno kombinirala sa studijem psihologije što je rezultiralo kombinacijom stručnosti i urođenih predispozicija. 2013. godine je na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Arizoni Kristina certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.U Budi svoj vodi treninge NLP-a koji su specifični po tome što je Kristina psiholog i što svakoj NLP tehnici daje još jednu dimenziju. Osim toga vodi i program "Roditelj za 21. stoljeće", razne specijalizirane radionice te se bavi savjetodavnim radom s roditeljima.Kristina surađuje sa portalima: www.klinfo.hr, www.ordinacija.hr, za koje piše stručne članke i odgovara na pitanja njihovih čitatelja. Osim navedenog, surađuje sa dnevnim i mjesečnim novinama te daje komentare za lokalne i nacionalne radio i TV postaje.Slobodno vrijeme provodi smišljajući kako i kada bi mogla uloviti malo slobodnog vremena samo za sebe 🙂 Trenutno većinu vremena provodi sa svojom kćerkom koju obožava a tu i tamo hvata vrijeme za čitanje (ako vas u tramvaju ne vidi i ne čuje, nije nepristojna nego je sigurno zadubljena u knjigu - onu pravu s listovima, ne na tabletu). Voli prirodu i duge šetnje. Poslije duge šetnje voli i dobro pojesti. Zapravo uvijek voli dobro pojesti (iako se to ne vidi). Jako voli životinje, posebno pse. Voli dizajn interijera a silom prilike naučila je žbukati i gletati pa osim stručnih psiholoških tema s njom uvijek možete popričati i o onim građevinskim.