NLP101 - osnovne NLP tehnike

Osjetite snagu NLP-a na jednodnevnoj radionici.

Želite saznati što je NLP i kako funkcionira u praksi?

Završili ste miniNLP online tečaj i sada želite više od teorije?

Niste sigurni je li NLP pravi izbor za Vas?

Upišite se na jednodnevnu radionicu

NLP101!

NLP 101 je uvodna radionica u neurolingvističko programiranje (NLP). Namijenjena je svima koje zanima što je NLP i kako različite tehnike iz tog područja mogu utjecati na promjenu ili stabilizaciju neželjenog stanja.

NLP je nastao na temelju modeliranja tri psihoterapijska pristupa: kibernetike, obiteljsko sistemske psihoterapije i hipnoze te su njegove tehnike izuzetno duboke i smislene. S obzirom da trening vodi NLP trenerica koja je ujedno i psihoterapeutica (CTA) i učiteljica i supervizorica transakcijske analize (PTSTA), radionica nije samo formalno predstavljanje NLP-a, već ima i kvalitetu dubljeg rada na sebi.

Za NLP 101, kao i praktičarski trening NLP-a ne trebate imati nikakvo određeno prethodno obrazovanje, nisu važne godine niti životno iskustvo. Dobro su došli svi koji žele raditi na sebi, koji se žele obrazovati u smjeru NLP trenera ili jednostavno oni koje zanima što je NLP.

Važna napomena: Svi koji odluče upisati NLP praktičarski trening u centru Budi svoj, a završili su NLP101 radionicu, imaju popust na NLP praktičarski trening u iznosu cijene ove radonice!

Na radionici NLP 101 bavimo se osnovama komunikacije i predstavljamo komunikacijsku petlju što uključuje sljedeće teme:

  • Načini primanja informacija (reprezentacijski sustavi)
  • Načini filtriranja informacija
  • Subjektivni doživljaj svijeta (mapa)
  • Vrijednosti i uvjerenja
  • Unutarnje reprezentacije
  • Emocionalne reakcije
  • Fiziologija i promjena fiziologije
Kao i druge radionice u centru Budi svoj i ova je radionica koncipirana kao splet predavanja, vježbi u parovima i malim grupama te živih diskusija.

Imate pitanja?

Javite nam se e-mailom ili nazovite na broj +385 91 520 0005.

Vrijeme i mjesto održavanja radionice

Radionica se održava u centru Budi svoj, Martićeva 5. 

Vrijeme održavanja radionice biti će naknado određeno.

Trajanje radionice je 8 sati.

Broj polaznika ograničen je na 12.

Vaša trenerica:

Jelena Vrsaljko je rođena 1973. u Zagrebu. Na Pravnom fakultetu, Studij za socijalni rad, diplomira 1997. godine.

Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru 2006. godine certificirana je za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

2015. godine polaže ispit iz transakcijske analize pri Europskoj asocijaciji transakcijskih analitičara i stječe naziv certificiranog psihoterapeuta (CTA).

2016. godine stječe naziv učitelja i supervizora transakcijske analize (PTSTA).

Tijekom posljednih 14 godina stekla je bogato iskustvo u radu s klijentima. Do danas kontinuirano sudjeluje na edukacijama iz područja psihoterapije i coachinga.

Svoje višegodišnje iskustvo vođenja treninga iz područja NLP‑a pretočila je u prvu knjigu hrvatskih autora iz tog područja “NLP—Uvod u osobni rast i razvoj“.

Članica je INHNLP-a, HNLPD-a, EATA-e i UTA-e, strukovnih udruga NLP trenera i psihoterapeuta transakcijske analize.

Direktorica je Centra za edukaciju i savjetovanje Budi svoj u okviru kojeg održava treninge iz područja transakcijske analize, NLP-a, soft skills treninge, radionice za roditelje i partnere te pruža usluge psihoterapije i savjetovanja.

Smatra da je osnova uspješnog roditeljstva, ostvarivanja u karijeri i ostvarivanja intimne veze rad na sebi, koji je osnova svih usluga koje pruža. Njena je životna misija „širenje autonomije“ te kroz svoj rad pomaže ljudima da se vrate k sebi.

Piše stručne i popularne članke za portale ordinacija.hr, roditelji.hr, klinfo.hr te tjednike i časopise Večernji list, Sensa, Story kids.

Udana je i majka male Tonke. Osmogodišnje dijete izvrstan je alibi za necenzurirano pokazivanje djeteta u sebi. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi istražujući seoska gospodarstva u okolici Zagreba i šire, isprobavajući zajedno s mužem nove recepte, ludujući i igrajući se s Tonkom…. Jako voli planirati putovanja i putovati, igrati se, čitati, gledati dobre filmove, fotografirati i “sređivati” fotografije, družiti se s prijateljima, jedriti i skijati…

Mrzi tripice, hladetinu i komarce!


Kristina Bačkonja

Kada kritičar nema kritiku, onda je jasno što misli o predavaču. Kako je rekla jedna polaznica: "Kraljica!"

A što da kažem o Jeleni?


Helena Marijan

Ona je toliko jedna topla i ugodna osoba, fokusiran i nadahnjujući trener. Njen entuzijazam je zarazan, a zbog njene prirodnosti i dragosti nemoguće ju je ne zavoljeti. 🙂

Jelena živi TA.


Nena Franić

Za Jelenu mogu reći da se vidi da živi TA i kroz radionicu je prenijela dio svoje strasti i na mene. Stručna, zanimljiva, jednostavna, topla i predivna. Vidimo se na TA202! 🙂