Mini NLP

Online tečaj - Kratki uvid u NLP

Zanima li Vas što je NLP?

Upišite BESPLATNI online mini-tečaj NLP-a u centru Budi svoj!

Pristup online tečaju je trenutan, čim ga upišete, i potpuno besplatan. Tečaj će Vam pružiti kratak uvid u suštinu i teme NLP-a. Sigurni smo da će Vam mnoga pitanja nakon tečaja biti odgovorena i mnoge stvari jasnije. 🙂

Neurolingvističko programiranje (NLP) je kombinacija tehnika i koncepata čijim usvajanjem naša komunikacija s okolinom postaje učinkovitija. NLP nas uči razumijevanju temeljnih psiholoških motiva ljudi koji međusobno komuniciraju te načinu kako postići razumijevanje samog sebe i međusobno razumijevanje kako bismo sami ili u suradnji s drugima ostvarili ciljeve koje želimo postići.

miniNLP online tečaj pruža uvid u neke važne tehnike i koncepte NLP-a i dobra je početna točka iz koje polaznik tečaja, nakon što je usvojio ova temeljna znanja o NLP-u, može krenuti dalje u osvajanje svih znanja i vještina koje nam NLP nudi.

"Online tečaj" je novi, moderni koncept tečaja koji omogućava učenje "kod kuće". Sve lekcije, video primjeri i pojašnjenja organizirani su na web stranicama kojima pristupate prema dinamici koja Vama odgovara.

Tečaj me motivirao da krenem nekim putevima koje prije nisam uočavao.


Davor Labaš

Pohvaljujem konkretnost i strukturiranost informacija. "Sendvič" koji je nužan da bi osoba čula konstruktivnu kritiku mi se jako svidio, jedva čekam da ga isprobam!

Tečaj koji te izbaci iz zone komfora


Silvija Trnski

Tečaj potiče na razmišljanje i bavljenje tvojim unutarnjim ja. Testna pitanja dobro su postavljena s više mogućih odgovora. U svakom slučaju preporuka mojim prijateljima.

Zanimljivo, poučno, pristupačno, novo iskustvo


Tea Juričić

Cijeli koncept online tečaja - jednostavnost, pristupačnost, sadržaji poput članaka i videa, navođenje primjera, balansirana doza sadržaja u vidu dovoljno za zainteresirati i motivirati, a opet ne previše da se ne može savladati, ...

Sadržaj tečaja

Uvod

Prepoznavanje tuđeg stanja i izgradnja komunikacije

Kako ostvariti ciljeve?

Autorica tečaja

Jelena Vrsaljko je rođena 1973. u Zagrebu. Na Pravnom fakultetu, Studij za socijalni rad, diplomira 1997. godine.

Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru 2006. godine certificirana je za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

2015. godine polaže ispit iz transakcijske analize pri Europskoj asocijaciji transakcijskih analitičara i stječe naziv certificiranog psihoterapeuta (CTA).

2016. godine stječe naziv učitelja i supervizora transakcijske analize (PTSTA).

Tijekom posljednih 14 godina stekla je bogato iskustvo u radu s klijentima. Do danas kontinuirano sudjeluje na edukacijama iz područja psihoterapije i coachinga.

Svoje višegodišnje iskustvo vođenja treninga iz područja NLP‑a pretočila je u prvu knjigu hrvatskih autora iz tog područja “NLP—Uvod u osobni rast i razvoj“.

Članica je INHNLP-a, HNLPD-a, EATA-e i UTA-e, strukovnih udruga NLP trenera i psihoterapeuta transakcijske analize.

Direktorica je Centra za edukaciju i savjetovanje Budi svoj u okviru kojeg održava treninge iz područja transakcijske analize, NLP-a, soft skills treninge, radionice za roditelje i partnere te pruža usluge psihoterapije i savjetovanja.

Smatra da je osnova uspješnog roditeljstva, ostvarivanja u karijeri i ostvarivanja intimne veze rad na sebi, koji je osnova svih usluga koje pruža. Njena je životna misija „širenje autonomije“ te kroz svoj rad pomaže ljudima da se vrate k sebi.

Piše stručne i popularne članke za portale ordinacija.hr, roditelji.hr, klinfo.hr te tjednike i časopise Večernji list, Sensa, Story kids.

Udana je i majka male Tonke. Osmogodišnje dijete izvrstan je alibi za necenzurirano pokazivanje djeteta u sebi. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi istražujući seoska gospodarstva u okolici Zagreba i šire, isprobavajući zajedno s mužem nove recepte, ludujući i igrajući se s Tonkom…. Jako voli planirati putovanja i putovati, igrati se, čitati, gledati dobre filmove, fotografirati i “sređivati” fotografije, družiti se s prijateljima, jedriti i skijati…

Mrzi tripice, hladetinu i komarce!

Naši polaznici o Jeleni

Simpatična, draga i staložena predavačica koja izvrsno zna prenijeti znanje, objasniti i zainteresirati sudionike kroz primjere sa smješkom koji doprinosi atmosferi (i prekrasnom kosom 🙂 ).

Irma Sopić

Super, sviđa mi se što se drži planiranog vremena i strukture, ali ipak s dovoljno fleksibilnosti, što je idealan omjer i kombinacija.

Nataša

Za Jelenu mogu reći da se vidi da živi TA i kroz radionicu je prenijela dio svoje strasti i na mene. Stručna, zanimljiva, jednostavna, topla i predivna.

Nena Franić