Mini NLP

Online tečaj - Kratki uvid u NLP

Zanima li Vas što je NLP?

Upišite BESPLATNI online mini-tečaj NLP-a u centru Budi svoj!

Pristup online tečaju je trenutan, čim ga upišete, i potpuno besplatan. Tečaj će Vam pružiti kratak uvid u suštinu i teme NLP-a. Sigurni smo da će Vam mnoga pitanja nakon tečaja biti odgovorena i mnoge stvari jasnije. 🙂

Neurolingvističko programiranje (NLP) je kombinacija tehnika i koncepata čijim usvajanjem naša komunikacija s okolinom postaje učinkovitija. NLP nas uči razumijevanju temeljnih psiholoških motiva ljudi koji međusobno komuniciraju te načinu kako postići razumijevanje samog sebe i međusobno razumijevanje kako bismo sami ili u suradnji s drugima ostvarili ciljeve koje želimo postići.

miniNLP online tečaj pruža uvid u neke važne tehnike i koncepte NLP-a i dobra je početna točka iz koje polaznik tečaja, nakon što je usvojio ova temeljna znanja o NLP-u, može krenuti dalje u osvajanje svih znanja i vještina koje nam NLP nudi.

"Online tečaj" je novi, moderni koncept tečaja koji omogućava učenje "kod kuće". Sve lekcije, video primjeri i pojašnjenja organizirani su na web stranicama kojima pristupate prema dinamici koja Vama odgovara.

Tečaj koji te izbaci iz zone komfora


Silvija Trnski

Tečaj potiče na razmišljanje i bavljenje tvojim unutarnjim ja. Testna pitanja dobro su postavljena s više mogućih odgovora. U svakom slučaju preporuka mojim prijateljima.

Tečaj me motivirao da krenem nekim putevima koje prije nisam uočavao.


Davor Labaš

Pohvaljujem konkretnost i strukturiranost informacija. "Sendvič" koji je nužan da bi osoba čula konstruktivnu kritiku mi se jako svidio, jedva čekam da ga isprobam!

Na kratak i jasan način upoznaje s postavkama NLP-a


Jana Radić

Odlično je što su načela kvalitetne komunikacije i postavljanja ciljeva potkrijepljena svakodnevnim primjerima, na taj način lakše je shvatiti o čemu se radi, osvijestiti vlastite obrasce ponašanja i sl. Posebno mi se svidio dio o životu u uzroku te načelo da ciljeve treba postaviti u pozitivnom obliku.

Sadržaj tečaja

Uvod

Prepoznavanje tuđeg stanja i izgradnja komunikacije

Kako ostvariti ciljeve?

Autorica tečaja

Jelena Vrsaljko je rođena 1973. u Zagrebu. Na Pravnom fakultetu, Studij za socijalni rad, diplomira 1997. godine.

Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru 2006. godine certificirana je za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

2015. godine polaže ispit iz transakcijske analize pri Europskoj asocijaciji transakcijskih analitičara i stječe naziv certificiranog psihoterapeuta (CTA).

2016. godine stječe naziv učitelja i supervizora transakcijske analize (PTSTA).

Tijekom posljednih 14 godina stekla je bogato iskustvo u radu s klijentima. Do danas kontinuirano sudjeluje na edukacijama iz područja psihoterapije i coachinga.

Svoje višegodišnje iskustvo vođenja treninga iz područja NLP‑a pretočila je u prvu knjigu hrvatskih autora iz tog područja “NLP—Uvod u osobni rast i razvoj“.

Članica je INHNLP-a, HNLPD-a, EATA-e i UTA-e, strukovnih udruga NLP trenera i psihoterapeuta transakcijske analize.

Direktorica je Centra za edukaciju i savjetovanje Budi svoj u okviru kojeg održava treninge iz područja transakcijske analize, NLP-a, soft skills treninge, radionice za roditelje i partnere te pruža usluge psihoterapije i savjetovanja.

Smatra da je osnova uspješnog roditeljstva, ostvarivanja u karijeri i ostvarivanja intimne veze rad na sebi, koji je osnova svih usluga koje pruža. Njena je životna misija „širenje autonomije“ te kroz svoj rad pomaže ljudima da se vrate k sebi.

Piše stručne i popularne članke za portale ordinacija.hr, roditelji.hr, klinfo.hr te tjednike i časopise Večernji list, Sensa, Story kids.

Udana je i majka male Tonke. Osmogodišnje dijete izvrstan je alibi za necenzurirano pokazivanje djeteta u sebi. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi istražujući seoska gospodarstva u okolici Zagreba i šire, isprobavajući zajedno s mužem nove recepte, ludujući i igrajući se s Tonkom…. Jako voli planirati putovanja i putovati, igrati se, čitati, gledati dobre filmove, fotografirati i “sređivati” fotografije, družiti se s prijateljima, jedriti i skijati…

Mrzi tripice, hladetinu i komarce!

Naši polaznici o Jeleni

Simpatična, draga i staložena predavačica koja izvrsno zna prenijeti znanje, objasniti i zainteresirati sudionike kroz primjere sa smješkom koji doprinosi atmosferi (i prekrasnom kosom 🙂 ).

Irma Sopić

Super, sviđa mi se što se drži planiranog vremena i strukture, ali ipak s dovoljno fleksibilnosti, što je idealan omjer i kombinacija.

Nataša

Za Jelenu mogu reći da se vidi da živi TA i kroz radionicu je prenijela dio svoje strasti i na mene. Stručna, zanimljiva, jednostavna, topla i predivna.

Nena Franić