NLP-onice

NLP-onice su namijenjene praktičarima i majstorima NLP-a koji imaju želju biti supervizirani, raditi na sebi, diskutirati o procesima, ponavljati i proširivati stečena znanja i vještine u ugodnom, zabavnom i opuštenom ozračju Centra Budi svoj.

Trajanje jedne NLP-onice je tri sata (od 18 do 21 sat)

Cijena je 200,00 kn.

Radionice se održavaju ukoliko se skupi dovoljan broj polaznika (3), a prijave su obavezne jer je broj polaznika ograničen (12).

Supervizija:

Polaznici koji u okviru svog posla rade s klijentima ili pak prakticiraju tehnike NLP-a u svom privatnom životu, imaju priliku iznijeti svoje dileme, teškoće i postaviti pitanja u vezi procesa i biti supervizirani. Također imaju priliku odabrati tehniku koju žele demonstrirati pred grupom i za isto biti supervizirani.

Supervizija je osnovni način davanja podrške stručnjaku koji ima poteškoća u radu kao i način dijeljenja odgovornosti koja proizlazi iz rada s klijentima. To je proces koji značajno utječe na osobni i profesionalni razvoj stručnjaka i visoko je povezan sa zadovoljstvom u obavljanju pomagačkih zanimanja.

Rast i razvoj:

U sigurnom i intimnom okruženju polaznici imaju priliku raditi na svojim osobnim problemima. Zajedno sa savjetovateljem postavljaju cilj, a zajedno s grupom savjetovatelj pronalazi najadekvatniji način njegova ostvarivanja.

Rad na sebi je dobivanje realnijeg uvida u sebe i svoje ponašanje. Njime dolazimo do boljeg iskorištavanja svojih potencijala i prihvaćanja sebe takvima kakvi jesmo. Njime postižemo slobodu otkrivanja sebe drugima kako i kada mi to želimo.

Demonstracija i diskusija:

Nakon rada na osobnim problemima (rast i razvoj), ukoliko se “klijent” slaže, grupa zajednički komentira proces, a voditelj ga potkrepljuje teorijom iz područja NLP-a i transkacijske analize.

Diskusija daje dodatan kognitivan uvid u ono što je osoba kao klijent neposredno prije odradila.