NLP Fitness

Izgubite kilograme i više ih nikada nemojte naći!

Imate problema s viškom kilograma i nedostatkom kondicije?
Fali vam motivacije za vježbanje?
Isprobali ste sto vrsta dijeta i niti jedna vas nije dovela tamo gdje želite?

Ako ste na neko od ovih pitanja odgovorili s “Da”, pridružite nam se na NLP Fitness programu “Vitko i poletno kroz život”. To je pravo mjesto za vas. Zašto čekati sutra?

NLP fitness

U današnje vrijeme veliki se broj ljudi muči sa skidanjem viška kilograma, lošom fizičkom kondicijom, nedostatkom vremena za sebe. Od tog velikog broja većina će se posvetiti vježbanju i fitnessu – tijelu, no unatoč tome neće postići rezultate. Nažalost, bez rada na sebi i promjene u mentalnom sklopu teško će doći do trajnih promjena i na fizičkom planu. Upravo iz tog razloga odlučili smo pomoći svima koji se muče s najvećim problemom današnjice – kilogramima.

Za sve koje zanima kako se riješiti ograničenja i krenuti prema željenom pripremili smo NLP FITNESS SAVJETOVANJE, koje se bazira na radu jedan na jedan (jedan savjetnik, jedan klijent) i ciklus radionica VITKO I POLETNO KROZ ŽIVOT, koje su koncipirane kao grupni rad.

NLP FITNESS SAVJETOVANJE

Budući da je svaka osoba specifična pa su tako i njezini uzroci debljanja i razlozi za održavanje povećane tjelesne težine individualni, smatramo da je važno svakoj osobi pristupiti pojedinačno i otkriti i zauvijek razbiti njezina  specifična ograničavajuća uvjerenja, postaviti njezine vlastite ciljeve i odrediti njezinu strategiju za gubitak kilograma.

NLP fitness savjetovanje je namijenjeno svakome tko želi započeti jednostavne ali trajne promjene u svom životu. Kao aktivan sudionik u procesu savjetovanja, uz pomoć savjetovatelja poduzimat ćete  određene akcije kako bi konačno došli do toliko željenog cilja—vitke figure! Iskustvo u radu s osobama koje imaju problema s kilogramima pokazalo nam je da promjene na unutrašnjoj, dubinskoj strukturi utječu i na promjene na tijelu koje postaju trajne!

Pridružite nam se na NLP fitness savjetovanju i zauvijek se riješite svog kamena spoticanja i zakoračite u jedan novi, slobodni i prije svega zdravi život!

Paket NLP Fitness savjetovanja sadrži šest susreta u trajanju od 90 minuta, a cijena mu je 1.200,00 kn. Termini susreta dogovaraju se s obzirom na potrebe i mogućnosti klijenta.

Savjetovanja vodi Kristina Bačkonja, dipl. psiholog i NLP majstor. Rado će odgovoriti na sva vaša pitanja, a možete ju dobiti na kristina@budisvoj.eu ili 098 817 417.

 

CIKLUS RADIONICA VITKO I POLETNO KROZ ŽIVOT

Program radionica

Na radionicama ćete naučiti kako ispravno postaviti svoj cilj, kako svoju okolinu maksimalno iskoristiti i podrediti ostvarenju cilja, kako se motivirati za ostvarenje onoga što ste oduvijek željeli. Također, radit ćemo s vama i na promjeni dubinske strukture koja je do sada bila zaslužna za vraćanje kilograma, nemotiviranost  za vježbanje i stavljanje zdravlja na začelje prioriteta po principima transakcijske analize i neurolingvističkog programiranja.

Što dobivam sudjelovanjem na radionicama?

Sudjelovanjem na radionici dobivate šansu da zakoračite u svijet u kojemu možete ostvariti sve što želite, u kojemu probleme s viškom kilograma više nećete doživljavati kao prepreke koje ne možete riješiti već kao izazove koje možete nadvladati. Dobivate znanje kojim ćete moći upravljati svojim životom, a posebno onim dijelom koji vas najviše ograničava da u potpunosti uživate u životu – kilogramima.

S obzirom da surađujemo i s pilates studiom, moguće su konzultacije i uključivanje u program vježbanja i plana prehrane kod vrhunskih stručnjaka kineziologa.

Tko će voditi radionice?

Radionice će voditi:

Kristina Bačkonja – dipl. psiholog i NLP majstor

Jelena Vrsaljko – dipl. socijalni radnik, psihoterapeut i certificirani trener komunikacijskih vještina

Jelena i Kristina imaju bogato iskustvo u radu s osobama koje žele izgubiti kilograme, te su usješno vodile prvi NLP Fitness trening u Hrvatskoj „Izgubite kilograme i više ih nikada nemojte naći“ u suradnji s Pilates Studiom Isis.

Na radionicu se možete prijaviti putem mail adrese ili telefona:

kristina@budisvoj.eu ili na broj 098 817 417

jelena@budisvoj.eu ili na broj 091 520 0005

Cijena radionice i način plaćanja

Cijena tromjesečnog treninga iznosi 1 350,00 kn. Za uplate kompletnog iznosa do početka treninga odobravamo popust od 10%. Moguće je plaćanje na rate, uz preduvjet da se cijeli iznos uplati do kraja treninga.

Zbog kontinuiteta i grupne dinamike nije moguće uplatiti i sudjelovati samo na pojedinim radionicama.