NLP Fitness

O programu: Program se s vremenom pokazao kao uspješan. Počela sam mijenjati percepciju o sebi i svojim stavovima, pitala sam se pitanja o kojima prije nisam razmišljala i počela primjećivati stvari koje prije nisam. Rezultati su došli sami ali treba im dati vremena. Pogotovo jer ih sama ne primjetim nego sam to uspjela uz pomoć Kristine.

O voditeljici: Vrlo sam sretna i zadovoljna da sam upoznala Kristinu. Ovo je bilo više od tretmana – bilo je druženje. To je najbolji način da se usvoje znanja jer ih usvajam postepeno i u opuštenoj atmosferi. A za to je zaslužna Kristina.

A.T.

 

O programu: Iznenađena sam učinkom programa. Postigla sam ravnomjernost i umjerenost u jelu. Program me potaknuo na neke važne odluke u životu. Ukratko, život mi se promijenio na bolje J

O voditeljici programa: Kristina je jako simpatična i time izvlači ono najbolje iz mene, potiče na donošenje pametnih odluka. Kristina je zakon i uvijek je tu kad ju trebaš!!!

Marina Marjanović

 

Ove zime sam po tko zna koji put čvrsto odlučila skinuti kilograme. I naravno po tko zna koji put od idućeg ponedjeljka jer se bliži ovaj praznik, onaj ročkas itd. Tada sam konačno priznala da ne mogu sama.

I gle čuda, na web-u pronađem program NLP Fitness.

„Ajde“ kažem ja, znam da će mi dosaditi nakon tri mjeseca,  ali moram probati.

I evo sada,  u odličnom raspoloženju, s uvijek novim programima vježbanja  otišlo je mojih 15 kg.

A vježbanje koje cijeli život mrzim nastavljam i sada bez obzira sto je jedan od termina subota u 8:30!!!

Prezahvalna sam vam objema, mojoj strogoj trenerici i brižnoj Jeleni i super zabavnoj i motivirajućoj grupi!

Svetlana Vukić

 

NLP FItness program mi je pomogao u shvaćanju svog tijela i sebe. Dragocjena je spoznaja ta da sve što želimo možemo i postići. Izgubiti kilograme jednom zauvijek nije nešto nemoguće, nešto o čemu se samo sanja, nego to postaje realnost. Strah od vraćanja kilograma i nesigurnost u svoju moć kontroliranja nestali su. Svoje tijelo gledam na potpuno nov način, više mi nije teško brinuti se o njemu , a stari izgled i ponašanje znam da više nikada neću imati.

Hvala curama!

Irena Glavaš