fbpx
4. kolovoza 2016.

Profesionalni razvoj namijenjen stručnjacima koji rade s ljudima

Ako ste psiholog, psihijatar, socijalni radnik, socijalni pedagog, psihoterapeut, pedagog, odgajatelj, psihoterapeut ili neki drugi stručnjak koji direktno radi s ljudima i želi ulagati u svoj profesionalni razvoj vjerujemo da ćete u centru Budi svoj pronaći nešto za sebe.

Profesionalni razvoj smatramo važnim kako bismo klijentima, korisnicima, polaznicima omogućili kvalitetnu uslugu. I sami se i dalje profesionalno usavršavamo i u svakoj novoj edukaciji dobivamo nova znanja i vještine, ali i izgrađujemo sebe.

Kao što u odgoju djece smatramo da nema recepta i da je najvažnije da roditelj radi na sebi, tako i u profesionalnom životu jednu od najvažnijih čimbenika smatramo osobni rast i razvoj. Dobar stručnjak ne može biti onaj koji svoja ograničenja na bilo koji način, najčešće nesvjesno,  prenosi na svog klijenta. Naše su edukacije upravo po tome specifične. Osim mnoštva novih saznanja, vještina i primjenjivih tehnika sve naše edukacije omogućuju polaznicima da zavire u svoj svijet i da spoznaju svoja vlastite rasurse, ali i ograničenja.

Za one koji rade s ljudima i koji žele usavršiti svoje komunikacijske vještine, ali i dobiti nova znanja kako raditi s ljudima preporučamo dvodnevnu radionicu TA 101, na kojoj se savladavaju osnovni koncepti transakcijske analize te malo dugotrajniji  praktičarski trening NLP-a “Primjena NLP-a u terapijskom i savjetodavnom radu” na kojem polaznici dobivaju široku lepezu NLP alata i tehnika koji su itekako primjenjivi u radu. Trenerica Kristina Bačkonja tijekom treninga koristi primjere iz vlastitog rada i potiče polaznike da dijele svoja iskustva.

Za učitelje, profesore, pedagoge, odgajatelje i za sve one koji rade s mladim ljudima od srca preporučamo program “Tehnike NLP-a u radu s mladima” koji je kreiran na temelju vlastitog iskustva voditeljica programa. Ovaj program traje četiri modula i potpuno je usmjeren na rad s mladima kroz primjere, literaturu, tehnike…

Za one koji žele postati psihoterapeuti preporučamo Školu transakcijske analize TA 202, u trajanju od četiri godine. Škola počinje na jesen 2017. godine, a sve zainteresirane pozivamo da se jave Jeleni na jelena@budisvoj.eu ili na 091 520 0005, dogovore sastanak (uz kavu) i saznaju mnoštvo korisnih informacija vezanih uz školovanje.

Za sve stručnjake preporučamo superviziju u našem Centru. Smatramo da je u radu svakog stručnjaka važna podrška drugog profesionalca, kako ne bi izgorjeli i kako bi si pomogli birati najbolja rješenja u radu.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja slobodno nam se javite. Izabrati edukaciju koja je dobra za nas i učitelja koji nam odgovara smatramo da je vrlo važno, stoga ćemo se rado odazvati i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Za NLP programe javiti se možete Kristini na kristina@budisvoj.eu ili 098 817 417.

Za TA programe javiti se možete Jeleni na jelena@budisvoj.euili 091 520 0005.